Annons

Annons

Annons

Debatt
Varför har vi unga som skjuter varandra?

Text

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Bild: TT

Annons

Sverige är ett kristet land sedan över tusen år. Vad händer i Sverige? Hur är moralen i dag? Vilka, och hur fostrar och lär vi barnen och de unga? Hur fostrar föräldrar sina barn, är det deras ansvar, eller är det skolans ansvar? Finns det tid med det? Ska barnen lära sig själv i samhället, eller göra som man vill?

Fri uppfostran kallades det förut. I dag serveras det i media, allt tok som inte ens vuxna borde se eller höra på.

Annons

Annons

1979-80 kom ett förslag till Riksdagen i en motion om att svordomar inte skulle vara i tv och radio, men den rann ut. Nu är man nästan duktig om man tar i och svär.

Varför har vi unga som skjuter varandra, våld, inbrott och stölder med mera? Obehagligt inte bara på kvällar, utan dygnet runt!

Hur mår folket i Sverige? Morgonandakten togs bort i skolan. Förr fick man en hel timme kristendomskunskap i veckan, lärde sig de tio budorden, bland annat inte ljuga, inte svära, inte stjäla, inte mörda.

Hedra din far och din mor, så att du får leva länge i ditt land som Herren ger dig. Ty jag, Herren din Gud, är en Nitälskande Gud. En Gud som skapat oss alla. Han finns fortfarande.

Barnen behöver kärlek, fasthet, och trygghet. Vi håller på att förstöra vårt land!

Sverige var ett kristet land en gång, där man lärde sig vad som var rätt och fel, både i hemmet, skolan, och i vardagen.

Kristendomen behöver vi alla redan från barnaåren, det ger trygghet och kärlek till varandra. Utan kristendom, Bibeln, och Jesus, tappar vi det äkta livet, och livet efter döden.

Jesus har öppnat Pärleporten för alla som öppnar sitt inre för Gud-Jesus.

En varm och kärleksfull hälsning till dig!

Signild Nordén

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan