Annons

Annons

Annons

Insändare
Nordström, försök att besvara frågan!

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Maria Slagbrand

Annons

Kommentar på mitt eget inlägg "Ett slag i ansiktet för oss trogna prenumeranter", VLT den 4 mars.

Kommentaren från VLT:s chefredaktör Daniel Nordström var bara lite information om sådant som vi som har papperstidningen redan känner till. Det är också ett sätt att undvika att kommentera bland annat frågan om att "ge bort en prenumeration som gåva".

Annons

Annons

Varje gång någon kommenterar priset på prenumerationen av papperstidningen så blir "svaret" en information som är lika varje gång. Hur skulle det vara om man kunde bemöda sig att svara/kommentera frågan om "gåvoprenumerationen" som nog är det som retar upp de som prenumererar på papperstidningen. Gåvan gäller ju faktiskt en helårsprenumeration om man vill. Gåvan är faktiskt 1 613 kronor billigare! Försök att besvara frågan!

Besviken prenumerant på papperstidningen

Svar direkt!

Min ambition var att ge dig ett svar. Uppenbarligen misslyckades jag med det. Därför gör jag ett nytt försök och hoppas att jag lyckas svara bättre denna gång.

Det stämmer att erbjudandet, en så kallad vän-kampanj, gällde en helårsprenumeration. Den riktades enbart till våra befintliga prenumeranter. Syftet var att erbjuda en förmån till våra prenumeranter, eftersom de via kampanjen till ett lägre kampanjpris kunde skänka tidningen som gåva till någon annan. Det var en enskild kampanj som gick just vid det tillfället.

Det är tråkigt att det vi hoppades skulle vara något positivt för prenumeranterna istället kändes som ett slag i ansiktet för dig.

Tyvärr är det inte ekonomiskt hållbart för VLT att generellt sänka prenumerationspriserna. Det lägre priset gällde just denna enskilda kampanj.

Daniel Nordström

Chefredaktör och ansvarig utgivare, VLT

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan