Annons

Annons

Annons

Bandy

Insändare
Tro ej på dubbla villor VSK!

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Grattis VSK till vinsten över regerande mästaren i semifinal och till att åter spela den stora bandyfinalen på Studenternas i Uppsala!

Prestationen är imponerande med tanke på att lagets främste målskytt i elitserien, Daniel Johansson, tvingades avstå samtliga matcher i slutspelet utom den sista semifinalen på grund av hjärnskakning.

Annons

Åter blir det ytterligare ett silver eller guld till den digra, och bandysveriges överlägset största medaljsamling. Starkt att motsvara förväntningarna från bandy-förstå-sig-påare som uttalade i VLT att laget bör gå till final med tanke på spelarmaterialet.

Annons

Även om vi supportrar nog anser att komma till finalen är viktigast, hoppas och tror vi på seger där. Vi utgår från att laget inte är nöjt med finalplatsen, utan gör allt för att det 21 guldet ska bärgas! Det vore på tiden.

Grattis också till damlaget som efter fin säsong också spelar final!

Dubbla möten Västerås SK - Villa gör årets finaler till något särskilt. Mig veterligt är det första gången som samma klubbar möts i både dam- och herrfinalen.

"Villorna" vann båda serierna, men jag hoppas båda grönvita finallagen ser på det just som villor. Synvillor. Inget som har med verkligheten att göra när lagen väl möts på isen fredag och lördag.

Allt kan hända i en match, och "villorna" är inte oslagbara.

Vi är VSK med mängder av finalrutin, allehanda cupvinster och inte minst mästerskap. Vi grönvita står bakom er. I varje matchminut. Känn vårt stöd! Oavsett om vi är på plats på Studenternas läktare, framför radio- eller tv-apparaterna hemma i Västra Aros eller annorstädes.

Fritt ur anrika VSK-sången: "SM-seger är vårt mål, vi ska visa att det går, VSK, ja VSK".

Kämpa VSK och kom igen Grönvitt!

Per Mikael Högman

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan