Annons

Annons

Annons

KLART: VLT direktsänder Vårruset

Den 1 juni är det dags för Vårruset i Västerås, där tjejer i alla åldrar springer, joggar eller går.

Nu är det klart att VLT sänder folkfesten - både start och målgång.

Text

Den 1 juni är det dags för Vårruset i Västerås. VLT sänder starten och målgången live på sajten.

Bild: Yngve Fredriksson

Annons

Vårruset är ett motionslopp som varje år hålls på flera platser runtom i landet, och torsdagen den 1 juni är det dags för Västerås.

Tusentals deltagare, både elitlöpare och motionärer, väljer att springa eller gå en sträcka på antingen 2,5 km eller 5 km.

Nytt för i år är att VLT är på plats på Lögastrand och sänder både start och målgång live.

– VLT-sporten har länge velat hitta passande motionslopp att sända och vi är nu väldigt glada för att den här chansen dök upp, säger sportchef Peter Hoffström.

– Vårruset är en välförankrad folkfest i Västerås och deltar man inte själv så känner man oftast någon som deltar. Nu får man möjlighet att se nära och kära hemifrån tv-soffan. Man kan givetvis även se sig själv i efterhand.

Annons

Du som har de digitala paketen "Digital premium" eller "+Allt", eller är papperstidningskund, ser sändningen på sajten eller i appen med start 18.50.

Annons

Läs här om vad som ingår i just ditt VLT-paket.

Fakta

Så gör du för att se livesport på VLT

För att ta del av livesporten krävs från och med den 22 maj att du är papperstidningskund eller har något av de digitala paketen "Digital Premium" eller nya "+Allt".

Har du idag en sajtprenumeration på det minsta paketet "Digital", kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom ingår alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla kommande sändningar, repriser och höjdpunkter finns att se på vlt.se/livesport.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan