AnnonsNotar Västerås

Mäklarbyrån säljer flest bostäder fjärde året i rad – tipsen för att lyckas med din försäljning

För fjärde året i rad tar Notar hem Guldhemmets utmärkelse Årets Mäklarkedja och dessutom hyllas Västeråskontoret på den interna galan Notar Awards med flera nomineringar och vinster.

– Det känns ärofyllt och fantastiskt roligt, säger delägaren Karam Kaiser.

Anna Nilsson och Karam Kaiser, delägare på Notar Västerås.

Trots den ansträngda bostadsmarknaden fortsätter mäklarkedjan Notar att satsa och fokusera på högklassig service. I år vann de för fjärde året i rad Sveriges bostadsgala Guldhemmets kategori Årets Mäklarkedja, med 33,4 förmedlade bostäder per aktiv mäklare till ett värde av totalt 18,2 miljarder kronor.

– Att vi har lyckats behålla den här titeln fyra år i rad är ett tecken på att vi hela tiden strävar efter att bli bättre och att vi är ett företag som vill ligga i framkant. Vi är en renodlad mäklarbyrå och när du kontaktar oss ska du alltid mötas av en duktig och engagerad mäklare som erbjuder en extremt genomtänkt mäklartjänst, berättar Karam Kaiser.

Få hjälp med att sälja din bostad - kontakta Notar Västerås här.

"Ett tecken på att vi hela tiden strävar efter att bli bättre", säger Karam om Notars bedrift att vinna Årets Mäklarkedja för fjärde året i rad.

Notar Västerås är en bidragande del i kedjans framgång och på den interna galan Notar Awards kammade Västeråsbyrån hem en vinst i kategorin Årets Ledare. Det blev även två nomineringar och en vinst i kategorin Årets Rookie – det vill säga den nyregistrerade mäklare som omsatt mest under sitt första helår.

Funderar du på att sälja din bostad? Notar Västerås hjälper dig med en kostnadsfri värdering av din bostad.

"Vi arbetar dagligen med att försöka ge alla våra fastighetsmäklare de absolut bästa förutsättningarna", säger Anna.

– Det känns väldigt fint att vinna priset som Årets Ledare, vilket enligt oss kanske är den mest ärofyllda utmärkelsen. Vi arbetar dagligen med att försöka ge alla våra fastighetsmäklare de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas, trivas och må bra på jobbet. För oss är det viktigt att alla fastighetsmäklare har en hög aktivitet och känner att de får rätt stöd och verktyg så att de i sin tur kan ge kunderna den bästa upplevelsen och affären, säger delägaren Anna Nilsson och fortsätter:

– Vi är också väldigt glada över att två av tre mäklare som nominerades till Årets Rookie var från Västeråskontoret. Det visar verkligen att det går att lyckas om man vågar satsa, även nu när marknaden är tuffare.

Vill du lyckas med din försäljning på dagens bostadsmarknad är mäklarens insats väldigt viktig. För många är en bostadsförsäljning livets största affär och därför ser Notar Västerås till att kunderna får all service de kan tänkas behöva.

Få hjälp med att sälja din bostad - kontakta Notar Västerås här.

Karam och Annas 3 bästa säljtips

1. Var ute i god tid

Går du i säljtankar? Ta kontakt med en mäklare tidigt i processen och gör upp en handlingsplan tillsammans med mäklaren. Notar värderar din bostad helt kostnadsfritt och utgår från läge, skick och potential så du vet vad du kan vänta dig av en försäljning.

2. Marknadsföring är A och O

Hur din bostad visas upp och marknadsförs har stor betydelse när du ska sälja den. Notar ser till att både fotografering och marknadsföring får just din bostad att sticka ut och nå ut till potentiella köpare.

3. Välj mäklare med omsorg

Ett av de viktigaste tipsen är att inte välja mäklare utefter arvode – utan den mäklare som du tror kan få bäst betalt för din bostad. Då ökar du chanserna att få ett pris du blir nöjd med i slutändan.

Läs mer om Notar Västerås och kontakta dem här.

Måns Thörn, vinnare av Årets Rookie 2022 på Notar Awards.

Måns – Årets Rookie

Måns Thörn har arbetat som fastighetsmäklare på Notar Västerås sedan 2021 och vann Notar Awards pris Årets Rookie 2022.

Vad betyder det att få ta emot pris för Årets Rookie?

– För mig är det jättestort att få bli Årets Rookie och ett bevis på att man har gjort någonting bra. Jag vill verkligen göra allt som krävs för att vi ska ha nöjda parter, både köpare och säljare. Det är extremt viktigt för mig och då känns det jätteroligt att det uppmärksammas.

Vad gillar du mest med mäklarjobbet?

– Jag gillar att det inte finns några gränser i hur långt man kan gå och att det är flexibelt. Det är väldigt mycket upp till dig själv hur du vill göra dina affärer och hur bra det ska gå.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av VLTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan