Annons

Annons

Annons

Innebandy

VLT sänder alla Rönnbys matcher i SSL

I helgen inleds säsongen 23/24 av SSL.

VLT sänder samtliga matcher med Rönnby direkt på sajten - inklusive slutspel.

– De är en outsider till guldet, säger VLT:s sportchef Peter Hoffström.

Rönnby gick i fjol till semifinal i SSL. Hur långt når de den här säsongen? Alla lagets matcher i serien ser du live på VLT.

Bild: Dan W Boter

Annons

Förra säsongen visades alla Rönnbys matcher direkt på vlt.se från mitten av december och framåt. I år kommer man kunna se alla matcher från start och under hela säsongen - inklusive slutspel.

Rönnby slutade under fjolåret på en tredjeplats i SSL, och lyckades därefter ta sig ända till semifinal, där till slut Pixbo stod i vägen för en SM-final.

– Det känns fantastiskt att alla innebandyälskare får följa Rönnby från start till mål på vlt.se denna säsong. Tränare Andreas Harnesk håller steg för steg på att bygga upp nåt väldigt spännande i Mälarenergi Arena. Laget har krossat allt motstånd under svenska cupen och är för mig en outsider till guldet, säger VLT:s sportchef Peter Hoffström.

Nu på lördag 16 september spelas den första seriematchen för säsongen, när Rönnby tar emot Kais Mora. En spännande premiär som alltså visas direkt på vlt.se.

Annons

Annons

Samtliga matcher som direktsänds på VLT hittar du på sidan vlt.se/livesport senast matchdag. Där finns även repriser och höjdpunkter.

För att kunna ta del av Rönnbys matcher och all annan livesport krävs att man är papperstidningskund eller har de digitala paketen "Digital premium" eller "+Allt".

Fakta

Så ser du SSL på VLT

För att ta del av livesporten krävs en prenumeration på "Digital premium" eller det Bonnier News-gemensamma paketet "+Allt". Även prenumeranter på VLT:s e-tidning eller papperstidning har tillgång till all livesport.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt i sändningen eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på vlt.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan