Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

0524 Insändare: Vem är ansvarig?

I dagsläget har ca 4 000 personer dött i Sverige på grund av Covid 19. Om vi haft samma utfall som övriga Norden så hade vår siffra varit 650, dvs att 3 350 personer troligen dött i onödan. Alla politiker och media gör än så länge allt för att höja vår strategi till skyarna och tydliggöra för alla att snart kommer massdöd/våg 2 att drabba alla andra. Alla andra i detta fall är 99,85% av världens befolkning/samhällen.

Att vi än så länge hamnat i någon form av H.C. Andersens, ”Kejsarens nya kläder” är svårt att förstå då vi i detta tidevarv borde ha fungerande press och journalistkår. Men icke! alla delaktiga gör allt för att försvara strategin. Om nu inte massdöd inträffar i alla andra länder vem tar då ansvaret för att tusentals människor i Sverige dött i onödan? Pressen och journalister är del i problemet så för dem är det nog bara ”att vända blad".

Så enda möjligheten är nog att någon/några stämmer/åtalar staten. När då ansvariga säger "med den infon vi då hade upprättade vi den strategi vi trodde vara bäst". Då utgår jag från att åklagare ställer frågan ”Om nu alla övriga, 99,85% av världens befolkning/stater med sina experter valde en annan strategi borde väl ni gjort detsamma”? och "Hade ni rätt att chansa/spela med våra äldres liv”?

Personligen kan jag inte tänka mig att någon/några i vilket annat sammanhang som helst skulle komma undan något liknande utan mycket kännbara straff. Hade vi haft samma strategi som alla andra hade Adam Alsing statistiskt sett levt i dag

MS Spes

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare