Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

25-åring till sjukhus efter slag mot halsen

Uppdaterad. En 25-årig man fick föras till sjukhus efter att ha fått ett slag mot halsen vid ett bråk utanför Hallstahammar under natten mot annandag jul.

Händelsen inträffade under ett större bråk på parkeringen utanför en restaurang. Enligt polisen såg det till en början ut att vara tre till fyra grupperingar som hamnat i konflikt med varandra, men det visade sig senare vara tre personer som var de huvudsakliga kombattanterna.

I slagsmålet fick en 25-årig man ett slag mot halsen som träffade så pass illa att mannen fick föras till sjukhus med andningssvårigheter.

- Vakterna på plats sa att det var rätt stökigt, säger Petter Yderfors på Västmanlandspolisens länskommunikationscentral.

Enligt polisen resulterade slagsmålet inte i någon gripen, men en anmälan om misshandel upprättades och två personer fick föras till polisstationen i Västerås för tillnyktring.