Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äldrediskriminering i valet

Tjänstemän på olika plan försöker på flera sätt försvåra för ett demokratiskt parti att föra fram sina budskap i valrörelsen. Kommunen lämnar olika argument till varför vi inte får ha en valstuga på Hantverkargatan: vi är inte ett riksdagsparti, det finns inte plats.

Vi anvisas så småningom en plats för ett bord, ett parasoll och två stolar till en bestämd plats på samma gata som valstugorna. Tjänstemannen för tillstånd på polisen ansåg att vi inte kan få tillstånd för hela valperioden 2– 18 september.

Vi försöker så gott vi kan att förbättra representationen för oss äldre i de olika församlingarna. På våra valsedlar har vi av naturliga skäl namn som till större delen representerar personer som är mer än 65 år i motsats till andra partiers listor. Alla talar sig varma för oss pensionärer medan de i verkligheten motarbetar det parti som tveklöst arbetar för pensionärerna.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel