Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

2011- dags för uppryckning

Ett nytt år har startat och nu är det dags att ta sig i kragen!

Annons

Vi stryker ett streck över det som har varit och börjar om på nytt. 2011 – klara färdiga gå - nu kör vi!

Mer vardagslyx Att se fem av veckodagarna som transportsträckor till helgen känns onödigt eftersom de utgör majoriteten av ditt liv.

Gå på bio en tisdag, lunchdejta en snygging i stället för att tvinga i dig skolans tvivelaktiga version av pasta carbonara, ha pyjamasparty och ät en mysig frukost tillsammans innan ni går till skolan eller samla ihop dina vänner och dissa matteböckerna för några timmars Halv-åtta-hos-mig i ren Helge

Skoog-anda.

Nya bekantskaper Självklart har du fantastiska vänner redan nu, men att få ta del av nya människors upplevelser och åsikter om saker och ting är aldrig fel. Ha en myskväll där alla inbjudna får ta med sig en person de andra inte har träffat eller ta tag i skapandet av det bredare

kontaktnätet själv och bli tjenis med den

sköna typen i din franskaklass.

Exotisk mat Låt dina smaklökar uppleva något du inte känner smaken av redan i förväg. För ja, stans utbud av mat sträcker sig betydligt längre än rätt nummer 13C på Spicy Hot, som numera tycks vara standard en gång i veckan.

Ha som mål att testa någonting nytt varje gång du äter ute. Den lite försiktigare går från vanlig hamburgare till en som också inkluderar ost och den som vill vara riktigt crazy tar del av delikatesser från alla världens hörn på stans mest exotiska restauranger.

Varför inte blunda, peka i menyn och

sedan bara beställa?

Spännande fritidsintressen Byt ut din gamla hobby mot något du verkligen tycker om att göra. Kanske en fotokurs? Kanske en ny sport? Kanske lära dig att spela ett instrument? Klyschigt men sant – det är bara din fantasi som begränsar möjlig-

heterna. Här har du också chansen att lära känna nya människor som delar dina intressen.

Skolan och jobbet Det nya året innebär att vi sätter punkt för situationer då Facebook prioriteras framför läxor och ditt mål behöver inte vara att uppnå det högsta betyget men nu ska du i alla fall göra ditt bästa.

Disciplin och planering är årets ledord. Har du inte upptäckt det fantastiska med en

kalender är det dags nu.

Känner du att skolan erbjuder för lite att göra på fritiden är det smart att se sig om

efter ett extrajobb. Allt för att du ska kunna leva ett någorlunda värdigt liv även fast du sparar till sommarens roligheter.

Fin form Ja, du har haft det som nyårslöfte sedan du insåg vad Beach följt av två siffror betydde och i år är inget undantag. För att undvika att du tröttnar redan vecka två rekommenderar jag att du inte överanvänder gympakortet åtta dagar i veckan utan i stället tar det lite lugnt.

Och kom ihåg: gymmet erbjuder betydligt fler aktiviteter än bara träning, det är den bästa spaningsplatsen för någorlunda avklätt ögongodis såhär i vintertider!

Införskaffa snygga träningsplagg (också det är ett enkelt sätt att göra de ansträngande aktiviteterna roligare) och bevisa för den biffiga killen som står och spänner sig bredvid dig vem som är egentligen är gymmets kung – eller drottning. Tänk dessutom på hur vältränad, välmående och väldigt attraktiv du kommer att bli!

Detta nyårslöfte har misslyckats samtliga andra år, men jag känner på mig det, i år kommer du och jag också att lyckas!

Looken Du känner förnyelsens vibbar pulsera

i blodet men det är inte säkert att alla andra vet vilken nystart du genomgår. Gör tydligt för dem vad som gäller genom att färga ljust hår mörkt, tråkigt hår rosa eller klipp bort det helt.

Ta även chansen att leva ut de där drömmarna om leopardfärgade skinnbyxor du

alltid har haft. Ditt nya jag bryr sig inte om andras åsikter utan kör sitt eget race och ser ut som en gud i sina nya favoritbyxor.

Rensa För att bli av med det gamla också i praktiken är det ett hett tips att rensa ut hemma.

Kläder som har legat oanvända i flera år och prydnadssaker som egentligen bara står i vägen fyller ingen som helst nytta. Rensa ut, få några slantar för det på loppis och känn hur dina ytor nu har plats för nytt och fräscht material.

Mer läsning

Annons