Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alexander Ocieczek

Annons

Beskriv dig själv med en mening:Vore jag så bra på att sammanfatta hade jag jobbat på Nationalencyklopedin istället.

Finaste platsen på jorden? Krakow är den finaste platsen på våran planet. Denna sydpolska stad har sin alldeles speciella själ och gör att man helt enkelt blir varm inombords. I den vackra stadskärnan händer det alltid något och man har aldrig tråkigt, men livet flyter ändå på ett speciellt och mindre stressat sätt. Bland alla medeltida byggnader och det enorma caféfyllda torget kan man dessutom hitta många bra nattklubbar, untz untz.

Detta är mest överskattat: Hållbar utveckling! Snälla slå mig inte, men hur många gånger per dag måste jag få höra de orden?

Om du var en leksak, vilken skulle du vara då?Det måste nog vara Lego. Jag är färgglad, rolig, och bra på det mesta. Men trampar man på mig gör det ont!

Vad möts vi av om vi överraskar dig och kikar in i ditt rum en vanlig dag?Oj, först och främst skulle ni chockas eftersom jag inte är någon höjdare på att städa rummet. När ni väl vant ögonen och greppat kaoset så skulle ni antagligen upptäcka att jag inte ens är på rummet. Om ni trots allt har tur och lyckas komma vid rätt tidpunkt så skulle ni med stor sannolikhet finna mig sovandes någonstans bland bråten.

Vem vill du vara i ditt andra liv?Här kan man låta fantasin spår. Hehe. Jag skulle inte direkt ha nått emot att födas i en gammal brittisk adelssläkt, så jag kan glida omkring i tweed och jaga rävar från hästrygg dagarna i ända. Fast nu visar det sig att rävjakten blivit förbjuden…Där krossades den drömmen, så istället får det nog bli… hmmm. Italiensk maffiaboss kanske?. Då skulle jag kunna gå omkring i mörk kostym och vattenkammat hår. Varje gång någon gick in på mitt kontor skulle jag sitta tillbakalutad i min stora skinfotölj, puffa på min feta havannacigarr och långsamt klia mig på kinden med utsidan av handen. Well, well, well, i have been expecting you…

Mer läsning

Annons