Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna Backman

Annons

Vad vet folk oftast inte om dig?

Mina närmaste kompisar har gett mig smeknamnet Hulken. Antar att ingen vidare förklaring krävs? Okej, kanske. Men bland ett gäng där vi har tjockiskvällar och är stolta över det så är det inte speciellt svårt att anta den rollen. Inget illa menat, mina kompisar är det finaste jag har.

Vem vill du vara i ditt andra liv?

Jag är väldigt nöjd med mitt liv som det har artat sig hittills, men skulle jag återfödas och bli en annan människa så skulle jag vilja vara någon form av konstnär. Någon som ser livet ur ett annat perspektiv och som inte bara är och tar allting för givet. Patti Smith är ett praktexempel på detta och jag skulle mer än gärna se världen genom hennes ögon.

Finaste platsen på jorden?

Havet. Visserligen ingen definierad plats men där jag trivs som bäst. Jag hittar mig själv där ute på något sätt, oavsett om det är ute på en segelbåt i Stockholms skärgård eller en brant klippa i Grekland.

Vad skulle du vilja säga till världen?

Hakuna Matata. Inga bekymmer! Jag försöker leva enligt det och det borde fler göra. En härligt fri filosofi liksom.

Hur gör du när du raggar:

Jag är nog inte den som raggar egentligen, utan mer ”söka-ögonkontakt-och-hoppas-att-syftet-framkommer” – typen. Men om det nu händer så är jag bara mig själv, förhoppningsvis räcker det. Om inte är det nog ändå ingen idé.

Vad möts vi av om vi överraskar dig och kikar in i ditt rum en vanlig dag?

Mitt rum är nog snarare en enda stor klädhög 360 dagar om året. Men skulle ni mot förmodan skymta mig i bombnedslaget sitter jag förmodligen i min egen värld med någon av mina, enligt mig, briljanta spotifylistor på behaglig volym.

Mer läsning

Annons