Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är gräset grönare på andra sidan?

Tobias Gerdin lyckades fånga det betande fåret när han var på besök i sina föräldrars sommarstuga på Gotland.

Annons

Fårhagen ligger alldeles intill föräldrarnas tomt och när bilden togs hade Tobias pappa precis klippt häcken och kvistarna som låg på marken blev snart eftertraktade av fåren i hagen. Det var inte bara det här fåret som stack huvudet genom stängslet för att få tag i de goda häckkvistarna utan fårskaran som ville smaka på delikatessen blev fler och fler.

– Alla får som kom dit föll ner på armbågarna, kan man säga så, för att få tag på grenarna, säger Tobias med ett skratt.

Om du får en storvinst på någon av lotterna, vad gör du då?– Att betala av lån på huset kan väl vara intressant. En ny bil kanske. Det finns många sätt att göra av med pengarna på, säger Tobias.

I en beteshage efter vägen till Björksta går dessa vackra köttrasdjur med sina kompisar och gör sitt bästa för att hålla landskapet öppet.Djurägare är Ingemar Nykvist Soltorp.
En Sibirisk Tiger som njuter efter att precis ha ätit. Tyvärr är dessa tigrar utrotningshotade.
Såg att en fin fjäril fladdrade till i trädgården och när den satte sig på en blomma från sättlöken så passade jag på att plåta.
Så här otroligt vackert såg det ut när min familj flög från Arlanda till Portugal nu i veckan!! Det var barnens första flygning och de slogs om att få titta ut genom fönstret. Svårt att låta bli att titta när det var så vackert!
Denna lustiga skylt såg jag under en resa i Sörmland för några veckor sedan.
En blåmes sitter och solar sig i värmen efter att ha badat i ett fågelbad.
MY gillar att ligga o sola och idag var det så pass skönt att hon tom snarkade
Alla gorillor är inte farliga tycker mitt barnbarn Izabella 8år
Alla insekter ville vara på samma blomma
Fjärilar och humlor älskar röd rudbeckia
Vi var hundvakter åt Sheena och det blev bus med grannens River
Elias Café som är inrymd i det gamla torpet som liggervid Norlings sluss måste väl vara Hallstas mysigastesommacafé.Detta torp kallas även för Victor Larsson-stugan som var Hallstas första riksdagsman-han föddes och levde här i det här gamlasoldattorpet.
Från de små bygghjälpmedlen till de stora.
Handplockade blåbär från skogarna i Salatrakten - det blir inte mera sommar än så! Tillsammans med en kvist lingon - vackert som en tavla.
Bra att man kan fiska korv!
På väg norrut på E4 möttes vi av en hagelskur. Haglen var stora som spelkulor, temperaturen var ca 15-16 grader. Bilden är tagen 2011-07-12.
Vi tillbringade några sommardagar på Gräsö utanför Öregrund förra året. Mina barnbarn gick bland stenarna i strandkanten och
Vårt barnbarn Ella är på väg med mjölkkrukan för att hämta mjölk hos korna i ladugården.
Hade turen att få bevittna födseln av islandsfölet Audna tillsammans med stolt och övervakande mamma. Fick bråttom till stugan och hämta kameran.
Den här grisen såg ut att
I en beteshage efter vägen till Björksta går dessa vackra köttrasdjur med sina kompisar och gör sitt bästa för att hålla landskapet öppet.Djurägare är Ingemar Nykvist Soltorp.
Manfred 6månader gillar att sitta ute i trädgården på kvällarna och njuta av kvällssolen.
Sonen Rasmus har vattenkrig med sin storasyster när hon helt plötsligt slår på kranen till vattenslangen. Och han är nog inte riktigt beredd på det....
8 veckor gamla Shiro ute på strapatser ute vid Ängsöfiskaren
Jag sökte motiv att fota då denna humla landade i busken bredvid mig.
Nej aktern på en påfågel.
En liten fågelunge flög in i busskurens glasvägg. Den blev lite snurrig så jag tog hand om den. Den satt kvar i gräset ett tag, så jag hann fånga några bilder på den innan den flög iväg.
Min Leo sjunger för sin käresta Zendra!
Säfsens kanoner vilar upp sig inför kommande säsong
Tittade ut genom köksfönstret och fick se denna häftiga himmel.
Det spelar ingen roll om det är sol eller om regnet står som spön i backen, våran Albin är för det mesta en riktig solstråle.
Min lilla söta 9v valp
Jag och mina föräldrar bestämmer oss för att åka ut och fiska och hinner fiska i ca 30 minuter innan den här lilla älgkalven kommer förbi.Vi ser att den hoppar ner i vattnet och börjar simma.Vi pratar lite tyst och ser att den ändrar riktning och simmar mot oss.Sen ligger älgkalven ungefär 10 meter ifrån oss och ligger där i 20 minuter.Sen kommer björnen som jag har skickat in tidigare.
Vi var och dansade på Lagår'n i Skultuna härom tisdagen, då vi fångade detta fina danspar i den nedåtgående solens ljus. (Vi dansade till Blenders från Hudiksvall.)
Munga och Mungasjön sommaren 2011
Fina solnedgången i vackra Teneriffa
Bilden är tagen i vid stugan på Gotland. Häcken var nyklippt och grannens får var hungriga :) . Resterna från den nyklippta häcken var tydligen värda att kämpa for.
Såg denna sandstaty när jag och min familj var i Teneriffa , passade på att fota då.
Foto från Sanda på Gotland. Foto av Tobias Gerdin från Västerås.
Lilla Elis första sommar.
Ihihii! Åh, vad det killas!Vi överraskade syrran med fiskpedikyr på födelsedagen.Fiskarna tycktes nöjda över krubbet ;o)
Två skalbaggars parning i toppen av ett grässtrå med en smygtittare?
Dom här pojkarna tog en paus vid centralstationen. Visst är den röda hatten festlig!
Det kändes nästan som att vi befann oss i  filmen Jakten på den försvunna skatten när vi steg in i det urgamla stenhuset,numera kloster i Tallinn....fantastiskt vackert!!!
Solnedgång över sädesfältet bakom den förfallna ladan på kvällen.
En av mina vackra rosor som har slagit ut i full blom.Det varade i några dagar.
Vilka ögon!
Tog denna bild i samband med att grillen invigdes. Hittade grillen i en smidesbutik i Tallin i vintras. Efter ett par månader och lite krångel så hamnade den på bakgården.
Vi firade hennes Morfars 70-årsdag på en restaurang i en park i Paris.Det var en trevlig måltid med släkten och en redan sofistikerad litenflicka.
Det var översvämning i tunneln till Erikslund. Jag hoppas att det gick bra för dem som var i bilen (om det var någon i bilen)
sysslingarna Alice Söderberg från Lanskrona och Alfred Larsson Västerås  promenerar i Drömparken på väg till  Åbrinken för att leka och ha picknick.
I år är det gott om bär.
Bilden tagen efter godkännande av personal på Elba då de två styrhytterna är synkroniserade.
Jag var i Örebro och stötte på en hel del överraskande konstverk på Open Art utställningen.
Skulle ta en bild när min hund kommer springande i vattnet i full fart, blev lite roligt när han började skaka på sig.Han heter Turbo och är en Golden Retriever
En bild på Elias sommarcafe som är inrymd i dengamla Victor Larsson stugan som ligger vidNorlings sluss vackert belägen intill Kolbäcksån.
En underbar bild på världens finaste ponny i solnedgång. Ser ut som om himlen brinner.
Min mosters nyblivne man fick verkligen visa vad en svensk man går för när det fina vädret plötsligt byttes ut mot störtskurar. Är det sommar ska man bara grilla - oavsett väder! Sommaren är kort, det mesta...
Min mosters nyblivne man fick verkligen visa vad en svensk man går för när det fina vädret plötsligt byttes ut mot störtskurar. Är det sommar ska man bara grilla - oavsett väder! Sommaren är kort, det mesta...

Mer läsning

Annons