Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bakar med många sinnen

Loke Lennqvist är ett av Maiken Lindberg-Muréns barnbarn. Hemma hos Maiken i Hallstahammar är det ibland dags att baka tillsammans med barnbarnen, även om det kan bli kladdigt tycker alla att det är roligt.

Annons

 Maiken skrattar när hon tänker på bakstunden med chokladbollar i köket. Loke jobbade på och berättade efter en stund att han nu var han minsann färdig. Det Maiken då såg var absolut värt att föreviga tyckte hon och tog fram kameran.

– Det tog en stund att tvätta bort allt kladd men han tyckte att det var både roligt och gott, säger Maiken och tillägger att han säkert åt upp hälften själv.

ROSE-MARIE ERIKSSON

Favorithörnan på vår terrass, fångad i ett annorlunda perspektiv. Kameran vreds snabbt runt den optiska axeln medan slutaren stod öppen i 1/4-dels sekund och kameran stadigt pekande mot samma punkt.
Denna vandrande pinne träffade jag hos en god vän till mig som har många olika djur. Tyckte den var ganska cool, men på min handled fick den inte sitta!
Det regnade.
Söta Sivan tittade upp mot mig, och titta vilket fint foto det blev!
Hur oskyldig kan man se ut då! Ja jag har inte varit och grävt i rabatterna, hur kan du tro det matte :D
Hösten med dess fina färger är här och när man tittar närmare kan man få se fantastiska mönster och färgskiftningar.
En ljuvlig kväll i början av augusti leker brorsbarnet Ella Elisabethi kvällssolen vid Malnbaden i Hudiksvall.
Johannes Rudbeckius får verkligen solen att lysa denna vackra höstdag.
Poolspel för Barkarö SK och i första matchen var Melker målvakt.
En lunchpromenad för ca två veckor sen på Johannesberg med min man och vår hund Qruhm som är en belgisk vallhund av rasen Tervueren. Alla kanada gäss som har samlat sig för flytt till varmare breddgrader. Qruhm bryr sig inte ett dugg om gässen! Längst bak på fotot kan man se Östermälarstrand.Tycker att jag fick en kanon fin höstbild med min lilla mobilkamera!
En lunchpromenad för ca två veckor sen var jag och min man och vår hund Qruhm som är en belgisk vallhund av rasen Tervuren på Johannisberg. Alla kanada gäss i bakgrunden som har samlat sig för flytt till varmare breddgrader! Qruhm bryr sig inte ett dugg om gässen! Man ser östermälarstrand längst bak på fotot! Är jätte nöjd över bilden som är tagen av mig med min lilla mobilkamera!
Siktar högt. På den här arbetsplatsen får man inte ha höjdskräck. Råkade titta upp i taket och fick se något på taket, snabbt fram med kameran och fick denna höjdarbild.
Tänk vilka ståtliga djur skrider omkring i Ramnässkogarna. Här en kronhjort med tolv taggar.
Fin parksoffa gjord av kakelplattor som var målade
Loke har just blivit klar med sina chokladbollar, nu är det dags att smaka !!!
Denna vackra Amiralfjäril tog jag kort på när jag var på Öland i somrasdå vi gick längs en strand vid Byarum.
Åhh! Denna natt kommer jag alltid att minnas! Den var så magisk så det går inte ens att beskriva. Både stjärnorna och Vintergatan syntes så väl att nästan tårar började rinna ner på mina kinder. Här på denna bild ser ni Vintergatan gå ner över horisonten samtidigt som man ser Hedströmmen flyta. Ni kan också se några stjärnor som reflekteras via vattnet. Jag älskar Vintergatan!
Detta är min systers  barn som föddes 2012/09/01 vid namnet Emien! Hennes första barn och vi alla så stolta över henne! Emien är en liten mulatt, mamman från Svergie och pappan från Ghana. Han vägde 3180g och var 52cm när han föddes. Så lycklig över våran lilla nya familje medlem! Kram från Emiens mostrar och mormor:)
Detta är min systers  barn som föddes 2012/09/01 vid namnet Emien! Hennes första barn och vi alla så stolta över henne! Emien är en liten mulatt, mamman från Svergie och pappan från Ghana. Han vägde 3180g och var 52cm när han föddes. Så lycklig över våran lilla nya familje medlem! Kram från Emiens mostrar och mormor:)
Vår underbara Dolly.Rasen är Russkaya Tsvetnaya Bolonka.
Under en av de sista sommardagarna åkte jag förbi ett helt fält med fantastiska solrosor som jag bara var tvungen att stanna och fota. Just den här solrosen ser ut att vara den stoltaste och snyggaste på hela fältet.
Kastanj i höst skrud, plockad på bäckby.
Grabbar i Västerås Roedeers u 17 med
Akterskeppet på SS/Bore af Malmö. Fotot är taget sista kvällen Bore låg vid kaj i Väserås, dagen efter avseglade hon med destination Malmö. På akterskeppet är unionsflaggan hissad. Beklagligt att hon ej längre finns i kvar i Västerås hamn.
Inte ens en get vill gå ute i störtregnet.En onsdag i slutet av september hällde regnet ner. Jämtgetterna på Vallby friluftsmuseum stod och kurade under takfallet i väntan på bättre väder.
Härlig höstbild!
Surr från vassen en vindstilla augusti förmiddag avslöjade en kamp på liv och död två skickliga jägare emellan.
Panoramabild tagen på bron över till Lillåudden
En spektakulär solnedgång
Det bästa katten Raffe vet är att jaga, fåglar, möss och leksaker....och om man är framme med kameran i rätt tillfälle så kan man få en sådan här bild.. tagen precis innan baklängeshoppet för att fånga leksaken, och visst fångade han den, landade på alla fyra och gick stolt iväg med sitt byte.

Mer läsning

Annons