Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilden rullade in som veckans vinnare

Tobias Julle, 24 år, började köra mountainbike för några månader sedan. När det nyligen var tävling i Rocklundaskogen, Västerås, nöjde han sig med att titta på och fotografera.

Annons

För att få en fartfylld bild fick kameran ligga på banan och strax innan en tävlande kom på cykeln startade han självutlösaren och klev sedan bort några steg från kameran. Tobias tog många bilder för att vara säker att någon skulle bli bra.

På frågan varför han började med mountainbike svarar han att det bara blev så och att han egentligen inte vet varför han började.

– Det är känslan av frihet och fart och är en adrenalinkick, säger han när VLT berättar om vinsten.

Tre trisslotter skickas till Tobias och om han vinner på någon av lotterna blir det en resa med sambon. En resa till en storstad där han inte har varit förut.

Här om dagen var jag med när en kattuggla skulle ringmärkas, och då fick vi se att den hade lagt 3 ägg, som till hösten blir små kattugglor. Och såhär såg äggen ut.
Här om dagen var jag och tittade på denna söta uggla, där vi skulle kolla på ringmärkningen, och då var jag tvungen att knäppa några jätte gulliga bilder på den söta ugglan.
Flygbilder brukar bli ganska statiska. Men tack vare röken får man fartkänsla och dynamik i bilden. Här uppvisning av Scandinavian Air Show.
Från Flygets Dag
Flygets Dag i Västerås
Yvonne Sjostrand, Malin Backlund och Asa Lantz hemma hos Maria Montazami.
Hej. Denna bild har jag redan skickat en gång men jag upptäckte ett par dammfläckar på bilden. Detta är samma bild men jag har tagit bort fläckarna. Hälsn Thord
Den här bilden är tagen på flygdagen på Hässlö Rollout. En underbar dag med massor av härliga flyguppvisningar & underbart väder.
När jag såg denna kråka, fick jag en känsla av att möta en trafikpolis i fågelskepnad! :)
Så kom värmen till sist och även vi småfåglar gillar att ta oss ett dopp även om vi får hålla till godo med en liten pöl!!
Hela familjen var på den fina flyguppvisningen på Hässlö i söndags. Där kunde man beskåda många tjusiga maskiner med både prestanda och härligt ljud.Vår yngsta son Daniel tyckte mest om en nedskalad version av den tidigare Västeråsbaserade Gul Kalle, vilket lugnade mamma. Hon vill helst inte se sina söner fara runt i lufthavet, i riktiga kärror...Flygarhälsningar från Mats Berg med familj.
Äntligen dags att plocka fram
Årets RollOut på Hässlö flygplats visade upp många akrobatiska flygplan. De svart-gula getingarna från
Har fotat bilden i helgen.Gud vad spännande!
Att ett flygplan ristar en fågelliknande formation på himlen kanske inte är så konstigt.
En andmamma på väg genom Krakow för att hitta fram till floden med sina små
Undrar bara hur bekväm den kan vara.
En gräsandsmamma och hennes nykläckta ällingar! dessa 10 barn höll sig nära sin mamma som vakande höll ett öga på mig medan jag fotograferade.
Lotus sitter ivrigt framför kameran i väntan om att få sitt gosedjur som han leker med.
Lotus njuter av sommarvärmen med att springa runt och leka i det härliga vädret.
På väg hem efter regnet välkomnas jag av denna bild.
Satt ute och såg hur fint det kunde spegla sig i solglasögonen som låg på bordet.
Pastoral, lantlig idyll
Mountainbiketävling i Västerås
Tog bilden på en härlig promenad i solen vid Badelunda Fornstig den 17/5
Var på besök i Malmö och bevittnade den här situationen!
Jag tycker att den här bilden på dom här gladaBosninska barnen i sina fina färggranna dräkterblev så fin när dom dansade på Tillsammansdagenden 17 Maj på Westerqwarn i Mölntorp, där domflesta av Hallstas nationaliteter träffades ochvisade upp sig med dans och musik.
Jag och min bror var på vallby museum och reste en 7 meter lång trästam  och tog kort på nått som såg ut att kunna ta en till himlen, precis som i Jack och bönstjälken där jack kommer upp till molnen och jätten genom att klättra upp för bönstjälken.
Tog en eftermiddagspromenad förra helgen i Asököviken... Fint solljus... Plöttsligt dyker en sädgås upp flygandes i rätt riktning. Jag han få upp kameran och fota. Ser nästan ut som det vore taget i en stuio...
Kom hem från ett somrigt Rom igår, och kunde konstatera på morgonpromenaden att våren stannat upp samtidigt som sommaren börjat.Vitsippor och smörblommor i samma dunge. Vår hund Bosse satt och funderade över detta faktum!
Och äppelträdet det blomma´
Då årets pampiga fyrverkeri förklingade på Djäkneberget på Valborgsmässoafton i år, så fångade jag även andäktiga åskådare...
Var ute & tog lite kort.så tyckte jag denna bild blev lite frän.
Det killa i magen när man gungar så högt som jag gör nu, men kanske ändå lite högre.
Dramatisk ljus alldeles innan ovädret bryter ut.
En tidig vårdag i Asköviken kan man upptäcka tofsvipan.
En naturlig plantering i Tujaskogen på Öland.
Var i Norrköping i helgen och fick syn på detta vckra magnoliaträd.
Resultat av gammalt fint hantverk
Jag kommer ut och ser hur världen är!
Hejsan , vart ut och gick och hadde kameran med mig och såg denna kulle med massor med tussilagosar, med rätt vitbalans fick hela bilden en gulare ton och tycker verkligen den här bilden fram häver sommar känsla .Mvh Fredrik Wahlström

Mer läsning

Annons