Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dimmig kärlek till motorburet

Skuggorna från människorna blandades med röken från en burnout.

Annons
Burnout. På en bilträff här i Västerås fick jag denna effektfulla bild. Effekten och skuggorna från människorna kom av rök efter en burnout samt att solen låg lågt bakom köpcentret. Just när jag skulle ta kortet gled det förbi en fin Chevrolet Bel Air och gjorde bilden fulländad.

Jakke Röntynen blev vinnare av Veckans läsarbild. Jakke plåtar en del själv eftersom han driver en fotoblogg.

– Ja, det blir en hel del bilder, säger han.– Bilden är tagen på en Västeråsträff efter Power Meet. Jag tror det var i juli eller början av augusti. Den kallas för Västeråsträff, det är en på våren och en på sommaren och sen blir det en i helgen som kommer, säger Jakke Röntynen.

Jakke berättar att han är intresserad av bilar och att han brukar åka runt till olika utställningar för att titta och plåta bilar.

– Det har blivit mycket bilbilder på slutet och en hel del på Power Meet, säger Jakke.

Jakke har tre barn och en del av semestern har familjen tillbringat på västkusten.

– Där har vi badat, solat och fiskat krabbor med barnen, säger Jakke.

Om det blir mycket pengar i vinst vill Jakke bygga en liten fotostudio och åka på en lång resa med familjen.

Liza Pergeman

Ögonblicksbild på Fårö, jag köar för vattenhämtning. Det gäller att ha kameran med överallt, fotat  med mobilen, Samsung galaxy s2.
Ögonblicksbild på Fårö, jag köar för vattenhämtning. Det gäller att ha kameran med överallt, fotat  med mobilen, Samsung galaxy s2.
Våran snart två åriga tjej poserar på våran utflykt in till Varbergs fästning. Det är inte lätt att få henne på bild, då hon ständig rör sig.
Fågel på flykt och någon som är duktig på fåglar kan väl tala om vad det är för fågel.
Det är fortfarande sommar!
Gustav och Oskar, goda glada lekkamrater.
Klar att gå ombord.
En jättestor vit petunia, som under 3 månader konstant har blommat och blivit allt större.Höjd och diameter är idag ca 1,2m.
Konsten att ta det lugnt, KRAVgris på Forsa Gård i Stora Skedvi i Dalarna. Här har djuren det toppen med massor av plats med möjlighet att böka obegränsat i jorden. Ett besök rekommenderas !
Vad mycket vackert det finns i vår fauna o flora. Vallmon har en underbart lysande röd färg.
Den här vackra solbilden tog jag 120816.
Första Fotbollens Dag.
Första fotbollens dag.
Sommarfiske på Hällarna. En kväll att minnas, vår granne sitter på bryggan och fixar med sitt metspö. Det är lugnt och fridfullt runt omkring jag känner att den här bilden och känslan ska jag ta med mig i vinter.
Vi träffade en mycket charmig och rolig get när vi besökte Nykvarn. Min sambo och geten fick särskilt bra kontakt, vilket jag tycker framgår av bilden.
Kusinerna Tess och Emil hade trötta ben efter dansen kring midsommarstången så deras fäder ställde upp med skjuts hemåt.
Gammalt och nytt på Hovdesta kyrkogård. Monoliter gör sitt intåg.
Stolt målis efter fotbollensdag. Vad spelar det för roll att det blev 3förlustmatcher när det är kämparanda, att ha kul och lagandan som räknas? Stolt målvakt under fotbollensdag i IK Odens P05/06, Alvin Karlsson.
Så här glad blev Malte Heldesjö, 10 år, efter att ha inmundigat en hamburgare på Max på Erikslund.
Afrikas blå lilja.  En önskedröm för blomstervänner att ha i sin trädgård.  Jag har lyckats få fem meterhöga  blomstänglar i min lilja i sommar.
Vilodax efter 2 matcher på Hamre IP. Fotbollensdag silter på pappas gull. Är nöjd efter 3 mål i första matchen på fotbollensdag.
Exotiska blommor på mormors balkong! Mormor Marianne Thorén har alltid haft gröna fingrar. Numera bor hon i lägenhet med blomstrande balkong. Den här kaktusen stortrivs, liksom alla hennes övriga inneblommor som pryder hennes fönster.
Charlie på skogsvandring.Charlie 7 månader, vår lilla goding!Hälsning från Matte Evelina Ferm och Husse Rasmus Möller.
Naturens under i rötmånaden.Jag ska itu en tomat och fick se frön som grott inuti tomaten, rötter och små plantor med ett grönt blad i toppen.
Ett fantastiskt stenrös på Bornholm. Bara regnvatten...
En spindel satt i sitt nät utanför fönstret på jobbet hela dagen. Ser kanske större ut än den var, ca 3-4 cm inkl benen.
Det ser ut som gamla flygplan.Det är skräddare på Fagertärn.
Exponatet!
jag och min kompis var och badade och tog en bild precis när vattnet åkte upp
Då har man varit på ett Makedonskt bröllop.Där bruden och mannen har på sig kronerna för att symbolisera att man blir ett.
Lilla Calle ogillar de fina vädret.För varmt!!Blää
Hej! jag och min kompis hade lite tråkigt så vi fick fotografera mig helt enkelt.
Ett oväntat besök av en mård under semestern i Jämtland.
Mina barnbarn, kusinerna Elin och Hugo, bakar chokladbollar.
En luftballong på irrfärd. Klarade träden till vänster med 3-4m  marginal. Landningen blev ca 25m bortanför huset på bilden.
Kusinerna Hugo Söderquist och William Brolin sitter på muren utanför Skerikes kyrka. De har varit på dop för Hugos lilla syster Nelly. De ser ut och är två buspojkar som bara väntar på att få göra något bus!
här i farfars trappa har man full koll......tycker Sonny Olsson
Hundsim i Hallsta gropen.
Vilken hjärtligpotatis! Kärleksfullare mat får man leta efter...
Livet är en kamp där den starkaste vinner.
På en bilträff här i Västerås fick jag denna effektfulla bild. Det var efter en burnout som det blev en massa rök samt att solen låg lågt bakom köpcentret som gjorde effekten och skuggorna ifrån människorna. Just när jag ska ta kortet på det så glider det en fin Chevrolet Bel Air förbi och gjorde bilden fulländat.
En nötkråka (tror vi) som ser ut att vara ute efter våra druvor under altantaket på Gryta
Oliwer Jansson 9 år fick en badsugen duva på poolkanten.
Terttu på Ansta Gård lyckas väl med sina växter.  Att så fula kaktusar kan få så vackra blommor med så ljuvlig doft!Dessa, vars urmoderplanta är från 1963, blommar lika rikligt flera gånger per sommar år från år från år.
Familjens hund är alltid på bus humör. Trots kraftig allergi mot hund, så kan jag inte låta bli att le när jag ser Sluggo och lyckas man få ett fint kort på honom. Så känns allergin inte lika jobbig på samma sätt. Mitt sätt att visa kärlek till honom. Bara för man är allergisk, behöver man inte känna sig ledsen för man inte kan gosa med dem. Ett fint kort säger mer än 1000 ord.
Varghunden & Barnbarnet så mysigt att bada tillsammans..
(Hejsan igen, glömde skriva adressen)Hänvisar alltså till mitt förra inskickade förslag till Veckans bil.
Ida-Sofie och Johannes Westerdahl var på Monstertruck-show den 14/8. Sockervadden avnjöts mellan två stora däck.
Kräftfiske i Linghed på kvällen 2012-08-10. Bilden var en chansning med en handhållen kompaktkamera.
Olle använder vatten-passet för att få tillträde till duschen
Stannade till och tog kort på morgonvyn efter natt passet.
Jack Russel killen Poof gillar att vara med o fiska!
Altuna kyrka!
När jag får bada är livet som bäst tycker Oliver snart 4 år.

Mer läsning

Annons