Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dubbel lycka för bolltrollare

Jodå, Jordan Hedlund från Sala älskar fotboll. Och med två bollar blir dagen inte sämre.

Annons

5-åringen fångades på bild av VLT:s Kolbäcksbloggare Annemo Friberg, när SK91 spelade borta mot Grällsta förra helgen.

– Den här lilla killen sprang runt som ett skott, och när en till boll kom rullande såg han överlycklig ut. Han verkade älska fotboll, säger Friberg.

Den unga bolltrollaren for snabbt i väg efter att Friberg smällt av tre snabba bilder. Men bloggaren berättar att det var en lätt match att få bilden jämfört med vad hon brukar fotografera.

– Jag brukar fota bilar. Så även om han var snabb gick han inte på sladd.

Nu vinner du tre trisslotter, blir det en ny kamera om du blir miljonär?– Nja, jag kompletterar nog den vi har.

När vi satt oss i vår bil fick vi se måsen som byggt bo på taket till ett hyrsläp. Först trodde vi inte att det var en riktig fågel, men när vi såg att den rörde på sig gick vi fram och tog ett kort.
Hur många olika färgsättningar finns det tro.....???
Var ute i Vad utanför Västerås mot Sala. Var där som liten och fick syn på killen med snöskoter. Ett tydligt vårtecken!
I söndags såg jag hur en ekorre satt på grannens fågelbord och kalasade på ett frö. På något sätt hade hon (?) fått upp locket till denna
Den kan ändå pryda sim plats ibland.
Myran har intagit en härlig plats i solen
Vid 23-tiden i lördagskväll hörde vi ett väldigt genomträngande väsande i mörkret ute i trädgården och när vi lyste med ficklampa upptäckte vi dessa tre i en dansande parningsritual.
Här kommer en sommarnyhet, förmodligen den första bilden på en ödla som vi hitta längs en skogsväg på lördagen när vi var ute och cyklade med mormor och morfar. Jag tog en massa bilder på den. Med vänliga hälsningar Shiraz 6 år.
En mås kan tydligen se ut hur som, en tidig morgon.
Kuslig växtkraft!
Kelpien Jumbo har hoppat upp på en höbal för att kolla in den fina utsikten.
På Tiger Tour, Kolmården kommer man riktigt nära tigrarna, så nära att man känner när de fnyser på en. Tur att det är ett kraftigt galler emellan. Gäller att inte stå för nära för då kan de riva en med klorna. Blixtens reflex i ögonbotten tycker jag gör att den ser extra hungrig ut.
Snart 5-årige Jordan Hedlund från Sala älskar idrott i alla dess former. Att då få rå om två fotbollar på en och samma gång är lycka!
Svenska och norska flaggorna fotade inför 17:e maj. Häftigt med alla sneda linjer.
Min dotter Ebba studerar tavlan
Min dotter Ebba studerar tavlan
Buster busar i trädgården bland alla scillor.
Buster busar i trädgården bland vårens scilla
Buster busar i trädgården bland vårens scilla
I maj lämnar kattugglans ungar sina bohål innan de ännu är flygfärdiga. Om man då har tur kan man stöta på dessa skogens troll sittande på marken, någon stubbe eller tätt tryckta till varandra intill en granstam.
Besökte en konstglasutställning i Salasilvergruva i helgen. Det var en fantastisk upplevelse med all denna vackra konst i många färger som kontrast mot det grå berget.
Den här bilden tog jag efter jag hade studsat studsmatta.Jag såg min sko stå där nere och såg att det skulle bli en bra bild.Min sko på gräsmattan.
Molly glodde fascinerat på humlor och diverse andra flygfän som vimsade runt bland vitsipporna.
När kvällssolen ligger rätt...... öppnas möjligheterna till fantastiska fotografier och bilder över vackra Mälaren!Bilden är tagen onsdagen den 12 maj  2010 , ca 18:30
Bilden tagen från Birka barnkoloni med utsikt mot Stora Kedjen, Stjärnvik.
13 kamratstödjare från Nybyggeskolan på turridning i Avestaskogarna. Underbart väder, underbar natur och en fantastisk dag, på snälla och tåliga hästar! Ni va JÄTTEDUKTIGA!!! Kram /Birgitta och Therese ( ...erkänner...vi har också träningsvärk i hela kroppen :-) )
Min dotter Freja gillar blommor. Jag tittade ut genom fönstret och hon ropade till mig att ta ett kort. Det här blev resultatet.
Direkt efter att regnet slutat gick jag ut för att fota. Jag fångade baksidorna av några vitsippor med regndroppar på. Jag tog flera bilder och detta är en av de.
Slås av alla vitsippor i år. Täcker hela markerna - på så många ställen. Bakom min mamma och pappa är det alldeles fantastiskt vackert. Här tittade även solen in mellan träden.
Snart vår...
Härligt - nu har regattan på Västeråsfjärden börjat och för att fotografera var kvällssolen och nästan ingen vind bra förutsättningar för en trevlig bild. Något senare kom kvällsbrisen vilket säker var positivt för seglarna men då försvann också speglingen i vattnet.
Från påsklovet i Paris med mamma och storebror.
Vi gick milen på björnön o tog första sommar doppet:)
Lilla Noel sitter hemma hos mormor i den lilla korgstolen och tittar på fiskarna så fint tills han bryter ut i ett vrålskratt och mormor var snabb på kameran.
Ref. till tidigare bild som jag lämnade och glömde skriva telnr till mig men till fotografen Birger Elofsson är de 0221-611 41.Hälsning Lillemor
Min syster Inga-lill och Birger Elofsson i Hemlinge har denna underbara hund som heter Alice. Jag tycker de anar vår, värme och snart en härlig sommar. Alice är en underbar blandras som älskas av alla inkl alla kattor både tama och vilda som finns på gården.
upptäcksfärd med spaden
Underbara phalenopsisorkideér på den stora blomutställningen Floriaden i Gent.
Elba färjan i möte med kappseglare
Nu kommer segelsäsongen med spinnakerfart
Nu kommer segelsäsongen med spinnakerfart.
Nu kommer segelsäsongen med spinnakerfart.
Lilla söta Anka ser ut att längta så efter värmen där hon står och matar fåglarna.
Svante, snart 3 år, är familjens minsting med glimten i ögat som ni ser.
Dolly är av rasen Russkaya Tsvetnaya BOLONKA.En helt underbar ras,som varken fäller eller behöver klippas.Lättlärd och lydig.Matte och Husse älskar henne verkligen.Bättre hund hade vi knappast kunnat köpa.
Systrarna Blomstrand gillar å va på Djäkneberget.Lekplatsen där är en favorit.Det här är från förra sommaren,en kväll  i juli.
Louise Lundquist fick ett kaktusskott för några år sedan och får den att blomma om höst och vår sedan flera år, men vad heter den?? Det blir mer än hundra blommor varje blomning. En bougainvilla av större modell blommar också, även andra sorter blommar för fullt, hon har även lyckats med att få en stor monstera att blomma.
Man ska nog inte köra för fort in i en kurva då kan man rulla. så som vi gjorde..
Hälsade på lite kossor & en av dem visade sin lååånga tunga:-)
Gick ut när det regnade för att ta kort på rosorna. Hittade den här rosen och jag tyckte den var stor och maffig. Det vart vackert att det var vattendroppar på den.
Tagen på bar gärning! Hunden Janne försöker se oskyldig ut när han smaskar på den smörgås som lilla Daniella tappat på golvet.
Tagen på bar gärning. Hunden Janne har precis smaskat i sig en smörgås som lilla Daniella tappat på golvet.
Tollaren Mulle ligger & myser bland vitsipporna i vårsolen.
Vi firade Valborg i Sälen, den här bilden på norrskenet är tagen från en stuga som ligger på baksidan av Lindvallen.
Annons