Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elisabet Fridén slutar som gruppledare

Elisabet Fridén (KD) slutar som gruppledare efter höstens val.

Annons

Med anledning av att Elisabet Fridén -gruppledare för Kristdemokraterna i Västerås -väljer att sluta efter valet 2010, kommenterar ledare inom partiet i Västmanlands län hennes beslut i ett pressmeddelande.

Elisabet har spelat en stor roll för kristdemokratiskt genomslag i Västerås kommun. Elisabet har genom en tydlig profil i kommunstyrelsen spelat en viktig roll för Västerås funktionshindrade och hon kallas ”Fru Tillgänglighet” i stadshusets korridorer. Det säger ju en hel del; säger Sven Svensson, lokalavdelningsordförande och ersättare i kommunstyrelsen.

 Elisabet Fridén är kunnig och seriös och har alltid varit inställd på samarbete mellan såväl partier som mellan kommun och landsting. Jag uppskattar och respekterar henne både som vän och kollega, säger Ingvar Nordén Landstingsråd (KD).

Elisabet Fridén är noggrann och gedigen på alla sätt. Jag önskar henne välkommen till pensionärslivet och unnar henne ett lugnare tempo, men jag hoppas och tror att Elisabet förblir en viktig kraft för vårt parti även efter höstens val, säger Nils-Rune Lundén ordförande för Kristdemokraterna Västmanland.

Mer läsning

Annons