Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fem bilar i krock

Stor trafikolycka på E18 i höjd med Munktorp med flera fordon inblandade.

Annons

Halt väglag orakar stora problem i trafiken i länet. Flera olyckor har inträffat under förmiddagen.

I höjd med Munktorp, riktning mot Köping, var 5 personbilar inblandade i en krock vid 10-tiden på morgonen. Två personer fick föras till sjukhus med lindriga skador. Även en buss och en lastbil hamnade i diket i samband med olyckan. Lastbilschauffören och de 20 passagerarna i bussen klarade sig utan skador men är enligt polisen chockade. Ersättningsbuss har satts in för att få personerna från platsen.Räddningstjänst och polis är på plats och E18 vid olycksplatsen är avstängd. Trafiken leds om via Sörstafors. "Lastbilen kommer också att bärgas från platsen och det arbetet beräknas ta några timmar," skriver polisen.

Vid 10-tiden inträffade även en olycka vid Sätra utanför Arboga på E18/E20 vid 9.30. En stund senare inträffade en olycka på samma väg vid avfarten mot Götlund (Slyte).

Trafiken vid Svarthäll flyter på igen efter den tidigare olyckan på E20 mellan Kungsör och Arboga. Fem bilar krockade och under bärgningsarbetet var det helt stopp i trafiken, som fick ledas om via Kungsör och Valskog.

Mer läsning

Annons