Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fick oväntat besök

– Ska jag ta med mig kameran? var det första Annamaria Engström, frågade när hennes man ropade att de skulle skynda sig ut i trädgården.

Annons

Annamaria Engström, tycker om att fotografera och har alltid kameran i beredskap. Den här gången fick hon bilder på en ekorrmamma med sina sex ungar. Det brukar inte vara ekorrar där familjen bor i en hästhage i Skällby, Hallstahammar, men nu fanns där plötsligt en familj med flera gulliga ungar.

– De var inte alls rädda, men mamman höll reda på alla, hon räknade in dem flera gånger. En av ungarna kom alltid på efterkälken, säger Annamaria.

En av dem kom så nära Annamaria som en decimeter från hennes fötter.

– Då backade jag.

Tre trisslotter är skickade till Annamaria.

Rose-Marie Eriksson

Min son Joel under vår resa till afrika som bla innehöll en tripp till Sahara.
Nu när hösten börjar göra sitt intåg är det skönt att se tillbaka på några av den gångna sommarens under. Jag skulle vilja göra en fotoutställning här i Västerås och om någon vet en billig lämplig lokal så kan ni lämna ett medelande på min facebook sida: PhotobyArntsen. Eller på min hemsida: http://arntsenalexander.wix.com/photobyarntsen
Från de nya bryggorna och sjösättningsplatsen på Lövudden har man en fin vy mot Västerås
En del klarar inte ens
En lördag förmiddag i Virsbo. Såg ut som att de bort mot Ängelsberg hade strålande väder.
Hösten är vacker, hösten är här...i alla fall en början!
Det är alltid lika roligt med kurragömma. Här kommer Elliott med ett 'tittut' och ler ett sådant smittande leende som bara barn kan
Mamma - titta vad jag kan! Åka rutschkana och spegla mig samtidigt! Söndagsmys treochetthalvtårstyle, en solig septembersöndag på Djäkneberget 2012. Arvid Valsås heter buskillen!
Tog denna vid Stora Kyrkoruinen i Rytterne. Det gäller att ha ögonen med sig:-) Det är inte varje dag man ser något sådant!
Trollslända i motljus
Spökvandring på Engsö slott. Mörkret lägger sig. Stearinljusen kastar skuggor. Fantasin sätts igång. I det här fallet var det en skådespelerska......tror jag....
Härliga höst. Såg denna mysiga svamp uti skogens kant bland granar och grenar...
PÅ VÄG MOT NYA ÄVENTYRNu är det dags att ge sig av mot nya äventyr..... Vem vet när vi ses igen..
En augustimorgon vid sex-tiden fick jag se denna underbara soluppgång. Varje moln har en silver-kant, brukar manju säga, men det här hade en lysande guldkant...!
Använd ett värmeljus, en tandpetare och mini-marshmallows. Då behöver du ingen grill till att grilla marshmallows. Mysigt blir det oskså.
Var och plockade svamp häromdagen och stannade för att ta kort på denna fina skivling.
Kort igen!Vad trött jag blir
Såg denna vackra trollslända landa på rönnbärsgrenen.
Oväntad fångst.
En beskedlig best i sitt esse?
En underbar promenad i en utsökt och välordnad björnpark i Orsa
En fjäder hade fastnat i ett spindelnät, med solen i bakgrunden lyckades jag få till en vacker bild.
En fjäder hade fastnat i ett spindelnät, med solen i bakgrunden så fick jag till en vacker bild.
Mötte detta
Mötte detta
Eldig solnedgång över Västerås
Scandic cup i bombardier Arena. VI´s duktiga handbollsdamer räddar ett frikast. Vilken inlevelse så roligt att se dem spela och ge järnet.
Snabbt lyckades jag fånga denna vackra påfågelfjäril på bild under en av årets förmodligen sista fina sensommardagar.
Sommarens sista glass? Ryan njuuuter! Här på Vallby Friluftsmuseum.
Fåglarna, förmodligen nötväckan har
Ekorren kan ses av en paparazzi.
Speglingen av masterna i vattnet ser ut som om någon trätt en garntråd upp och ner.
Flugfångare:)
Fluga på vift!
Besök av mamma ekorre med hennes 6 ungar....eller kanske pappa ekorre som 7-åriga sonen tror....
Walter Brus (15 mån) hade roligt en hel eftermiddag på Vallby friluftsmuseum. Han hittade en lekkamrat vid namn Alma. De hade en härlig närkontakt tills Alma och hennes pappa gick hem. Här roar sig  Walter med att försöka gå i trappor som nästan ser ut som stegar.......
Mysig höstpromenad på Ängsö! Min man Johan Eriksson och vår härliga lilla Dante. Vi promenerade bland stenar och tuvor, in i fårhagar och stim av dovhjortar, Prästgårdsrundan rekommenderas varmt, 5,5 km vacker promenad. Fotot är taget precis i en skön stund innan kaffe och go-fika dukas fram, vatten och tugg till Dante. Man undrar ju vad mina härliga grabbar funderar på! Helt magisk bild!
Vattenfall i Nya Zeeland. Jobbar som barnflicka i 6 månader och var på en promenad medan barnen var i skolan och hittade detta vackra vattenfall och kunde inte låta bli att fota det.
Farfar Arne Olsson konstruerade altanräcket hösten 2011 och vi levererade det till unga fam. Olsson i Kyrkbyn, Gammelstad. I sommar kunde familjen sitta ostört i solskenet på den övre altanen.Arne njöt ännu mer och Jag såg hur skuggorna föll  över hans kropp och han blev fångad av sin egen konstruktion.
Hitta den hör krabaten under en blomkruka!
Vacker bild med karamell färgat vatten!

Mer läsning

Annons