Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flicka - med pärlhalsband

Artikel 43 av 78
Val 2010
Visa alla artiklar

Valet närmar sig och Västerås-politikerna är laddade för debatt, valstugor och mediebevakning. Men hur ser de ut? Spans Nora Nergiz Ackblad stajlar om en representant från varje parti. Häng med när Ulla Persson (S) får sin nya stil.

Annons

FÖRE. ”Det här är värre än att gå till tandläkaren! Jag är nervös, dels för att jag inte är bekväm med att se mig själv på bild och för att jag är rädd att jag kommer att se ut som nån som jag inte är. Men visst, vi kör!”, säger Socialdemokraten Ulla Persson inför sin makeover.
STEG 1 – KLÄDER OCH ACCESSOARER. När Ulla Persson öppnar dörren till provhytten och visar hur klänningen som Span-Nora valt sitter, fullkomligt brister hon ut i skratt.
STEG 2 – FRISYREN. Ulla Persson är en person som bjuder på många skratt, därför tycker vi att det behöver hända något lekfullt i hennes hår.Lena Coskun, på Studio Savoy, börjar med att tunna ut Ullas tjocka hår. Sedan färgas håret i en varm brun färg, och topparna bleks lite för att håret inte ska se lika kompakt ut.Den ena sidan av huvudet klipps jättekort för att få en kul asymmetrisk effekt.Därefter klipper Lena ur Ulla Perssons lugg så att den blir lite ”flikigare” och polisongerna klipps fyrkantigt.
STEG 3 – SMINKET. Lena Coskun börjar med att lägga en lätt grund och fyller i Ulla Perssons ögonbryn.
EFTER. Tufft och kul är en stil som passar Ulla Perssons personlighet perfekt. Frisyren är lekfull och i klädvalet kombineras det eleganta och kvinnliga med det rockiga. Ulla Persson har på sig en ljusrosa klänning med volangkrage från H&M, 249 kronor, en brun skinnjacka i MC-stil från Lindex, 399 kronor, stort pärlhalsband från H&M, 79:50 kronor, två stycken Pilgrimarmband med bruna pärlor och stenar från Åhléns, 299 kronor styck, bruna skinnstövlar med klack från Scorett, 1 399 kronor, och en handväska i brunt skinn från Lilla Å, 2 499 kronor.
Alla artiklar i
Val 2010
Annons