Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grillade marshmallows kan leda till Vimmerby

Elin Söderholm från Västerås blev utsedd vinnare av Veckans bild.
– Nämen, vad kul! Det var första gången jag skickade in en bild.

Annons

Fotografiet föreställer dottern Tilda, 14 månader.

– Jag tog den förra lördagen när vi bland annat grillade marshmallows. Hon älskade dem. Efteråt fick vi rengöra henne genom att bada i poolen, säger hon.

Elin Söderholm fotograferar gärna sina två barn – Tilde har en äldre bror – med både mobilen och vanlig kamera.

– Jag tycker att det är roligare att ta bilder när det händer något. Hellre det än uppställningsbilder.

Om du vinner mycket pengar på någon av trisslotterna, vad gör du då?– Bjuder hela familjen till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Det är väldigt dyrt där, säger Elin och skrattar.

På en av mina kvällspromenader tog jag denna bild på solnedgången.
Detta är själva fyren på fyrskeppet Almagrundet. Skeppet ligger vid Pråmkajen, granne med färjekajen i Västerås. Detta, och andra skepp, är hett stoff i VLT och andra media just nu. Som så många andra hoppas jag verkligen att skeppet får vara kvar i Västerås!
Bilden är tagen från Framnäs 1989
Bilden är tagen från Framnäs 1989
Stadshustornet bugar för alla eleganta damer och deras blänkande bilar.
Ekorrarna är nyutflugna ifrån en fågelholk på tomten, och det är andra gången som dom har boat i denna fågelholk. När jag fota dessa lekfulla ungar så blev de nyfikna och hoppade ner på mig och började klättra runt på mig utan att visa någon större rädsla.
När jag kom ut på verandan fick jag se min make sitta och vattna blommorna. Stackarn han var väl trött och måste sätta sig ner. Tur att det fanns en stol till hands.Jag smög in och hämtade kameran. Hoppas han får se bilden i VLT någon morgon när han äter frukost.
Hustrun Anna-Märta, jag och massvis med myggor inväntar midsommaraftonen 2010 i utsikttornet på Brännaberget i Överkalix.
Dagen går mot sitt slut i naturreservatet.
Andra året i rad kommer den här lilla igelkotten och hälsar på.Ensam-de andra går parvis ! Den är så orädd att kotten torkar sin nos på min sko-när vi träffas !
Andra året i rad kommer den här lilla igelkotten och hälsar på.Ensam-de andra går parvis ! Den är så orädd att kotten torkar sin nos på min sko-när vi träffas !
300 steg uppåt....
Bilden är tagen i början av juni. Just nedanför Falkenbergska kvarnen såg jag flera snokar. En höll på att svälja en liten fisk.
Jag hade tur och lyckades fånga detta fina ögonblick mellan min mamma och min son med kameran.
En slapp stund i trädgården
Ljumt regn en kväll i maj
Regndis en kväll i maj
Min mor har en underbart vacker rosbuske som är full med knoppar. Det hade nyss regnat och knoppen var full med regndroppar.
Gran med vita skott
Denna lilla fågel gladde oss med sin vackra sång varje dag under de två vårveckor vi vistades på Öland. Lövsångaren räknas som Sveriges vanligaste fågel och finns hos oss i 10-12 miljoner par.
... på brödjakt i Asköviken
Min dotter Andrea dansade glatt i vattnet, när vi en kväll åkte förbi Lisjö och testade temperaturen i vattnet.
På en fest i helgen fick vi in en objuden gäst i lokalen, som vi släppte ut i det fria.
I väntan på alla barn som sitter i kyrkan och firar avslutning.
Den här mannen upptäckte vi när vi tittade på en fantastisk skulptur i Berlin. Han låg och sov efter att ätit halva sin lunchsmörgås och hade ordentligt tagit av sig glasögonen och plockat ut lösgommarna. Den halvlästa tidningen fungerade som huvudkudde.
Våran kära besökare smaskar på äppelbitar...
Etmoria spanar över nejden...
Alltid intressant att fotografera naturens egen konst - det blir ofta bättre än foton av kopiorna.
Frigående påfågel i Parc de Bagatelle i Paris.
Tråkigt med regn, det var under ett paraply kameran fick följa med mig ut. En bra fotodag med mycket vattendroppar på bladen i rabatten.Någon som såklart skulle fångas på bild!Så med paraplyet i ena handen och kameran i andra tog jag denna bild.Och den blir alltså mitt bidrag till tävlingen
Jag tyckte solen blänkte så fint på vattnet så jag var tvungen att fånga det på bild! Ett riktigt härligt foto på kvällssolen tycker jag.
Lyckliga Tilde, 14 månader, äter sin första grillade marshmellow en sommarkväll i juni...och det var gött!!
På en fotopromenad i Surahammar möttes jag av denna katt som jag genast fotade. Jag som älskar att fotografera och få sådana här tillfällen tog genast upp kameran och tog några bilder. Denna bild blev den som jag vill ska tävla om veckans bästa bild.
På en fotopromenad i Surahammar möttes jag av denna ljuvliga katt som jag genast bestämde mig för att fota. Jag som älskar att fotografera tog genast upp min kamera och tog några bilder, och denna bild fick bli den som jag vill bidra med i tävlingen om veckans bästa bild.
Ovädret höll sig borta från stan den kvällen.
Tog en biltur till Tidö Slött en fredagskväll och fotade de vackra blommorna som växer runt slottet, bedårande vackert! Denna bild vilar jag nu ögonen på i min iphone som den är tagen med, sjukt hur bra bilder det blir med dagens telefoner.
Tog denna ömma bild,under vår Barcelonaresa.
US Government gjorde ett kortare besök på Västerås flygplats med en klassisk DC-9:a. Ett vackert flygplan som man nu för tiden inte ser så ofta i Sverige. På bilden ser man den avgå från bana 19.
Ett första skrik i vuxenvärlden.
Min kompis Fabian är kiropraktiker!
En vägg och dess utsmyckningar kan säga en hel del.
Jag ligge rpå bryggan för att ta bilder på den vackra solnedgången som sker över Siljan. MIn två söner och deras kusin kastar i stora stenar och detta blev ett av resultaten...
Det var en liten nervös Mathias, han visste inte att han skulle få hoppa.. En härlig bild med mälaren i bakrunden, fast väldigt långt ner ca 4000 meter, ser ut att vara en hissnande känsla.
upptäckte denna underbara ros av en slump i dag och kunde inte låta bli att fotografera den.
Påskliljor med geting på. En härlig påskdag 2011 i Ånimskog Västra Götaland Dalsland
Bild tagen i Ånimskog vid påsk 2011
Sl. av familjen ljungväxter, innefattar även undersläktet Azalea.
Vilka naturkrafter när åskan slår ner.Denna bild är från söndagens åskväder.
Vilka naturkrafter det är när åskan slår ned,denna är tagen från söndagens oväder.
6/5 tog jag kort på ett par björktrastar som turades om att mata sina små fågelungar med mask och dylikt, ungarna hade inte öppnat ögonen än ochvar väldigt högljuda när föräldrarna kom maten.
Vår son Filip var väldigt nöjd när han fångade en groda vid strandkanten. Grodan fick både namn och ett hem innan den släpptes tillbaka till friheten.
Jag var ute och gick runt bland Klackbergs gruvor utanför Norberg när jag såg den här lilla skönheten. Var snabbt framme med kameran och förevigade den lilla fridlysta ödlan.
Lekte lite med kameran och när jag tog en närbild på stora lillebrorsan Erik Olsson kom fotografen själv också med - så både porträtt och självporträtt! Både somrig och rolig bild!
Olga tog bild på mig o Katten

Mer läsning

Annons