Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är VLT:s regler för kommentarer

På VLT:s facebooksida ska du och andra som följer oss kunna diskutera och kommentera de artiklar och tv-klipp vi delar. Samtidigt är vi måna om att ha en bra samtalston på vår sida. Här följer våra regler för kommentarer:

Annons

►Håll en god ton, visa respekt och håll dig till ämnet. Glöm inte att du som själv kommenterar är juridisk ansvarig för det du skriver.

►Vi accepterar inte kränkande eller hatiska kommentarer om någons kön, sexuella läggning, politiska tillhörighet, religion, yrke eller etnicitet.

►Kommentarer vars syfte är att sprida ett kommersiellt budskap, till exempel i form av en länk till en annan sajt, är inte ok.

►Alla former av hot och trakasserier kommer tas bort.

►Länkar till pornografiskt, sexistiskt eller rasistiskt innehåll är inte tillåtet.

►Har ansvarig utgivare bestämt att en person inte ska namnges eller visas på bild i en artikel kommer vi inte tolerera kommentarer där den personens namn eller bild framgår. Det går förstås alltid bra att fråga hur vi har tänkt när det gäller en publicering.

Vi kollar löpande igenom kommentarerna på Facebook och förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer eller stänga av användare. Under vissa tider har vi begränsad bemmaning. Glöm inte att du som användare då också kan anmäla kommentarer samt skriva till oss för att påpeka något olämpligt. Tack för visad förståelse. Glöm inte att du alltid hittar mer nyheter på www.vlt.se!

Mer läsning

Annons