Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här var det liv i luckan

Det är inte bara katter som är betjänta av en specialingång i ytterdörren.

Annons
Hundlucka. ”Bonny ville så gärna komma och hälsa på oss när vi kom på besök och stack ivrigt ut huvudet genom kattluckan”. FOTO: LÄSARBILD/MARITA UNGER, VÄSTERÅS

Veckans skörd av läsarbilder präglas av traktens djurliv. Veckans vinnarmotiv hör dock inte till den vildare faunan även om hunden Bonny var mer än lovligt energisk då fotot togs.

– Bilden togs för några veckor sedan hos min syster som bor ute på landet i Ståltorp. Vi var där och hälsade på och hunden blev väldigt ivrig när vi kom och stack ut huvudet genom kattluckan. Han ville snabbt komma ut och heja och jag tyckte han var så söt, säger Marita Unger i Västerås som förevigade ögonblicket med mobilkameran.

Marita Unger säger sig inte vara något proffs med kameran men passar på att ta bilder då de rätta tillfällena dyker upp.

– Det kan vara på allt möjligt. Jag har skickat in bilder till VLT några gånger förut och har bland annat haft en bild på en fågelholk med i tidningen. Det här är första gången jag vinner och det känns jätteroligt, säger Marita Unger.

Snart är Påsken här igen..
Skulle påskkärringarna komma och ge mig godis?
Den här ugglan landade hos oss på Visthusgatan 29 den 17 mars
Den här ugglan landade hos oss på Visthusgatan 29 den 17 mars.
På många ställen på Lillåudden hade man under klimatmanifestationen släckt belysningen så ljuset från svävarens strålkastare var som bilden visar den största ljuskällan
Länsstyrelsen hade i lördags inbjudit till till örnskådning på Ängsö. Rätt många intresserade kom för att försöka få se dom stora fåglarna.  4 stycken havsörnar poserade på isen mellan öarna.
Under vintern har vi ofta sett spår av rådjur i den här trappan, men inte sett när de gått upp eller ner. Den här morgonen hade vi fem rådjur samtidigt i trädgården.
Liten strömstare sitter och niger på iskanten innan den dyker ner i det iskalla vattnet för att leta mat.
Om någon vecka får vi uppleva dom vackra blåsipporna igen.
Utslagen vide fotograferad vid Kungsbyn 19mars 2010.
Vår i luften och Glad Påsk!
Denna bild tog jag för många år  8><10 sen  på Dia sen fota jag av den från ett ljusbord med en ny digitalkamera och då fick jag fram denna bild den är ej skannad.
Fruktansvärd röra i denna avgångshall. !0 gates med upprop på avgående plan var femte minut på många olika språk.Skrikande småbarnsljud samt mycket höga rop mellan jäktad personal.Folk går med irrande blickar efter någon ledig sittplats.Egypterna är mycket vänliga människor men organisationen i denna hall är ej hanterbar
Det är en upplevelse att se hur stapeln helt plötsligt bildas, för en liten stund och sen försvinner.
Bonny ville så gärna komma och hälsa på oss när vi kom på besök.Han var så ivrig och stack ut sitt huvud genom kattluckan ,så söt.
Dags att pynta inför påsk.
Nöjd skidåkare från Surahammars SOK´s skid-KM
Huskatten Masen är ute och njuter av den första vårsolen, och visar sig från sin bästa sida.
Detta mönster gjordes av en backande bil.
Farsans katt ville vara snäll och posera för en porträtt.
Tog denna bild nere vid Östra hamnen en solig vinterdag för ett par veckor sedan. Jag som hatar vintern kände att det var helt ok med vintern när jag såg ut över den gnistrande snön på Mälaren.
Mina underbara
Denna bild är tagen nu i mars och det verkar som vi får vänta länge med första fikat i trädgården!
Cykeln fanns på min mans arbete en morgon i isskrud.
En speciell solnedgång med endast en synlig stjärna någonstans mellan Egypten och Sverige.
Ett ensamt ljus bakom en frostig ruta.
En tidig marsmorgon svängde vi in på Preem Österleden och möttes av dessa hungriga dovhjortar. De måste ha sett Måltidsskylten.
En tidig marsmorgon svängde vi in på Preem Österleden och möttes av några hungriga rådjur. De hade visst sett Måltidsskylten.
Glorius och katten Pyret har vårmys i den sköna solen.

Mer läsning

Annons