Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jonna Kivelä Hurtig

Annons

Vad vet folk oftast inte om dig?

Att jag kan finska. Det är sällan något som man briljerar med, och jag gillar inte att svara på frågor som "hur säger man..." och liknande. Det blir lätt tjatigt och tyvärr är jag inte lika bra på finska som jag var när jag var liten.

Finaste platsen på jorden?

Det finns så många! Det är omöjligt att säga. Det dyker alltid upp bilder eller filmsnuttar i tidningar och på teve på vackra platser och jag tänker "dit vill jag åka!" och "det där vill jag se!". Ställ frågan igen när jag ligger gammal och grå och har sett alla de miljoner platser som jag så galet gärna vill åka till, så märker vi om jag ens då har ett mer bestämt svar.

Om du var en leksak, vilken skulle du vara då?

Helst någon gullig bebisleksak som gång på gång får det lilla barnet att le och skratta. Det finns ju inget sötare än skrattande små bebisar, så tänk att få vara med om det hela sitt liv.

Om du fick byta kön för en dag, vad är det första du skulle göra då?

Jag skulle rätt och slätt göra såna där typiska grejer som man pratar om när man diskuterar ämnet. Kissa stående, lyssna på riktigt killsnack, spänna musklerna inför tjejer. o.s.v.

Vem vill du vara i ditt andra liv?

Jag skulle vilja vara någon riktigt känd person, exempelvis artist(alltid velat ha vacker sångröst). Någon som struttar nedför röda mattan every now and then, är stenrik och har glammiga hus i alla mina favoritland och städer. Jag vill känna på allt det där med att vara känd, allt det där rika och underbara plus allt det jobbiga, negativa och slitande. Som "vanlig" person får man aldrig ett riktigt grepp om hur kändisarna egentligen har det.

Vad skulle du vilja säga till världen?

Helloooo, give me some rättvisa in the world, please!

Mer läsning

Annons