Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karin Johansson

Annons

Skola

Kunskapsgymnasiet

Vem är du?

Jag är en liten nörd med stora ambitioner, som tycker att ett äkta skratt är ovärderligt och att egna åsikter alltid ska stås för. Jag är fundersam, viljestark, obotligt nyfiken och slutligen mycket, mycket mer än vad ett par noggrant utvalda beskrivningar någonsin kan ge rättvisa till.

Vad faller du för?

I stora drag, killar som är charmiga, omtänksamma, smarta och som inte låter sig störas av vad andra tycker. Jag försöker emellanåt inte döma utifrån utseenden, men det skulle vara en lögn om jag sa att det inte spelar någon roll.

Vem eller vad skulle du inte vilja hitta under din säng?

Ingen och inget! Jag har en väldigt livlig fantasi och ser därför till att undvika området under sängen, bara ifall att…

Favoritfärg

Blått i alla nyanser.

Om du fick vara ett djur, vilket skulle du vara?

Vilken unge har ett inte svar på det här, liksom? Hade jag ställts denna fråga tio år sedan hade mitt svar varit något fjompigt i stil med en svan, ’för att den är fin’. Numera resonerar jag kring sköldpaddan. Den lever ett långt, till synes fridfullt liv och är utrustad med skydd mot hårda smällar. Det långsamma tempot skulle dessutom vara en skön omväxling.

Vem skulle du helst vilja intervjua?

Tennisfantast som jag är så drömmer jag om att en dag få intervjua den (i min åsikt) bäste tennisspelaren genom tiderna, Roger Federer. Jag har alltid velat träffa en kung.

Mer läsning

Annons