Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort om lagen

Annons

Indianapolis Colts

Det har bara varit 3 år sedan Indianapolis Colts senast var i Superbowl. Under 2006 års Superbowl spöade de Chicago Bears med 23-17.

Nu är Colts tillbaka. Och det med siktet inställt på en sak, de kommer inte nöja sig med en andra plats. De kommer göra allt för att få vinna finalen en tredje gång. Detta är ett lag som med en briljant säsong bakom sig lyckats ta sig till Superbowl.

Med en stark uppställning med Peyton Manning vid rodret som quarterback, Och med en närliggande vinst mot New York Jets i seriefinalen är i alla fall en ska säker, och det är att Colts är ett motstånd att räkna med.

New Orleans Saints

Superbowl-rookiesarna New Orleans Saints har med en briljant säsong besegrat i stort sett alla som ställt sig i deras väg till Superbowl. Deras spel i seriefinalen tyder på att de är redo att spela med de stora lagen.

Även om det är deras första gång i Superbowl sammanhang så kommer de orädda och ser inget annat framför sig än vinst. Men det ser ljusare ut nu än någonsin tidigare och med Drew Brees i spetsen som Quarterback så kommer saints ge sina motståndare an riktig kamp för pokalen.

Med en redan nämnd stark säsong bakom sig och vinsten mot Minnesota Vikings i färskt minne, så finns det goda chanser för Saints.

Mer läsning

Annons