Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Madeleine Ahlström

Annons

Beskriv dig själv med en mening:

”Ursäkta att jag stör dig fru Beckham medan du sitter och skriver veckans krönika till din egen tidning, men jag har burit upp alla dina shoppingkassar från dagens tur enda upp hit till din takvåning med utsikt över New York och undrar om du vill att jag ska hänga in dina nya och väldigt nödvändiga köp i din enorma walk-in-closet eller om du gör det själv senare?”

Vad vet folk oftast inte om dig?

Att jag har tillbringat oberäkneliga timmar av mitt liv i skogen med en karta och kompass som enda hjälpmedel. Nu har jag dock tagit mitt förnuft till fånga(läs: blivit lat). Det, och att jag är gift med David Beckham.

Om du fick byta kön för en dag, vad är det första du skulle göra då?

Komma ut ur garderoben, shoppa loss med mig själv i min kvinnliga form och uppfylla varje flickas dröm om en bögkompis.

Hur gör du när du raggar?

Jag kör med den klassiska ”snygga skosnören, ska vi hångla?” eftersom jag vet att det fungerar…

Vad möts vi av om vi överraskar dig och kikar in i ditt rum en vanlig dag?

Jag tillhör skaran som anser att allt blir roligare om man bär högklackat(till mammas stora förskräckelse eftersom stilettklackar tydligen inte är så skonsamma för parkettgolv, men vad gör man inte för att vara snygg när ingen ser liksom?) så antagligen dansar jag omkring i dem till hög musik medan jag tar tag i min ständigt horisontella garderob. Vid annat humör leker jag Carrie och sitter och skriver på min dator samtidigt som jag då och då tittar upp och ser fundersam ut för att sedan dyka in i ordens värld igen. Klackarna är fortfarande på, såklart.

Finaste platsen på jorden:

New York(inte för att jag har varit där, men gåshuden som ständigt infinner sig när Sex and the City börjar bevisar att jag och den staden har ett distansförhållande utöver det vanliga).

Mer läsning

Annons