Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ronja har koll på gröten

Ronja, fem och en halv månad, har hittat sin favoriträtt – risgröt med mango och äpple.

Annons
Var och fotade runt på stan och kom till detta ställe fina ställe. Fick till en bra bild på gångbron till Lillåudden. Med lång slutartid så fick man med massa detaljer och fint ljus.

 För ungefär en månad sedan började hon äta gröt och varje kväll när gröttallriken ställs fram slår hon på bordsskivan av förtjusning. Efter kvällsmaten blir det bad och det behövs, menar Ronjas mamma Jenny Näslund.

– Försöker någon ta skålen visar hon den här minen, säger mamma Jenny som tagit bilden.

Det var Ronjas mormor som, när hon såg bilden som hon tyckte var underbar, tipsade Jenny att skicka in grötbilden till vlt.se.

– Så jag gjorde det, säger Jenny som är glad för vinsten.

Jenny tycker om att fotografera, men nu för tiden finns inte så mycket tid för kameran.

Rose-Marie Eriksson

021-19 92 36

[email protected]

en av våra få vinterdagar denna vinter!! fin vy över arboga ån i arboga med träden som speglar sig i vattnet
Det här är vad jag kallar riktig drive-in-restaurang
Vita Templet i Chiang Rai
tog en liten lördagspromenad vid hamnen och fotade gråsiskor som åt på alträden.
Med kylan kommer naturens skönhet fram i dagen!
Bilden är tagen när vi åkte till Spanien i slute av November 2010, från flygplanet ner i mot jorden.
I en trappa upp till ett tempel i Thailand stod en liten kille fint uppklädd. Kanske någon turist vill knäppa ett kort på honom så att han kan tjäna en slant. Långtråkigt kan man tycka för en liten grabb med mycket spring i benen.
Kring nyår var vi uppe i Hälsingland och gick runt bland vindfällen iskogarna efter stormen Dagmar. Droppen på fotot är på väg att fallaen lugn och stilla dag efter stormens framfart.
Ronja 5 1/2 månad äter sin gröt som hon älskar! Kommer det någon så är det se men inte röra som gäller. Hon försäkrar det gärna också genom att hålla i den.
Känner sig trygg med en hustomte!
Känner sig trygg med en hustomte!
Detta ljusfenomen uppstod på himlen när solen gick upp en kall fredagsmorgon i januari. Häftigt !
Detta fenomen uppstod på himlen när solen gick upp en kall fredagsmorgon i januari. Häftigt !!
Min svärfar och jag var ute med hunden tidigt på morgonen 31 december 2011. Plötsligt fick vi syn på denna övergivna båt som låg i våtmarkerna i Sunnersta Uppsala. Jag tycker man verkligen känner hur kylan tär på den övergivna båtens skrov.
Åkte ned till Mälaren och tog den här upplysta bilden..Det var så vackert med alla ljus i fönstren och på bron. tog bilden med min Olympus C-5060 Satt kameran på kaj-kanten och tryckte på självkontrollen.
Idag Fredagen den 20/1 2012 var jag och min man ute och gick. Det var soligt och kallt vinterväder -5 grader och vi hitta detta lilla bi som låg i snön.
Västeråsfjärden en morgon med uppgående sol under tungt molntäcke. Fjärden delvis istäckt.
På väg till jobbet den 30 december. Spöklikt skelett kvar av Landstingsbyggnaden.
Bilden är tagen en tidig januarimorgon i Vemdalen. Det är så här en riktig vinter skall vara, -10 grader och 60 cm snö.
Bilden är tagen en tidig januarimorgon i Vemdalen. Det är så här en vinter skall vara, -10 grader och 60 cm snö.
Tillbaka i Sverige efter en oförglömlig safariresa i Tanzania kan jag inte låta bli att skicka in denna härliga bild på en vårtsvinsmamma med sina bebisar.
Jag såg en regnbåge genom fönstret och gick ut för att titta ordentligt. Solen var på tre ställen samtidigt så jag ville föreviga tillfället.
Det häftiga ljusfenomenet Halo fick jag se från kontoret fredagen den 20 januari 2012.
För den som inte visste det har ABB skaffat ett tjänsteflyg.
Var på Busborgen häromdagen med mitt bonusbarnbarn. Borde väl skicka in någon bild på lekande barn, men jag blev förtjust i de här fräcka rutschbanorna och tycker det blev en häftig bild. Så håll till godo!
En trevlig kväll, som slutade med att vagnen fick snödäck. På detta sett rullade vi hem, dom 500 meter vi hade kvar.
Träffade på denna söta krabat på en uteservering i Orlando. Någorlunda tam som gärna tog emot våra kakor.
Jag fotograferade lite när jag kom hem från skolan
Jag tog lite kort efter skolan när solen höll på att gå ner.
Venedig, våren 2011Det är tidig vår och vi har bara någon timma tidigare anlänt till Venedig via lagunen. Nu sitter vi vid kajkanten på Piazzettan och avnjuter en fika i den ljumma vårkvällen. Jag har just fotograferat ett vackert brudpar med de förtöjda gondolerna som bakgrund. Romantiskt!Men vad händer nu? Ljudlöst seglar något jättelikt in. Något som fyller hela lagunen och skymmer all
Förutom intensivt fågelkvitter möttes jag av dessa två hjärtan i gruset framför vår carport när jag gick ut för att hämta posten!
I väntan på tåget till Köping gick jag en promenad vid småbåtshamnen i Västerås. Eftermiddagssolen sprack igenom molnen och jag fångade det ögonblicket.(Till red: Ursäkta jag glömde adress och telefon första gången, därför skickar jag om)
Den här godingen träffade vi på i Vietnam. Det berättades att djuret är det mest sömniga och lata lilla varelse som finns i Vietnam och därav namnet Lazymonkey.
En vacker höstdag vid vattentornet i Stenhamra på Ekerö
I väntan på tåget till Köping tog jag en promenad vid småbåtshamnen i Västerås. Eftermiddagssolen lyste upp mellan molnen och jag lyckades fånga ögonblicket på bild.
Snökanonerna ser till att det blir åkbart i Vedbobacken, Västerås, igen.
Tog bilden vid fågeldammen i Skultuna när jag gick på promenad med hundarna.
En spegelbild i favorittekoppen lockade mig att ta fram mobilkameran. Visst ser det lite magiskt ut när ljuskronan och plafonden speglar sig tillsammans i mitt te på nyårsaftonsmorgon 2011?
mitt barnbarn adrian älskar snö och de har han fått mycket av 2011
härligt med snö tycker  mitt barnbarn adrian som bor i jämtland bilden tagen december 2011
En koltrast som nyss pickat i sig solrosfrön blir själv mat åt en sparvhök. Dramat utspelade sig utanför fönstret och var snabbt över. Efter någon minut lyfte höken med rester av rasten hängande i klorna.
Av en händelse råkade jag titta ut genom fönstret idag. En koltrast som ätit sig mätt på solrosfrön blir själv mat åt en hungrig sparvhök. Efter några minuter lyfte höken med resterna dinglande i klorna.
Hur kommer det sig att alla isblock ligger på land och inget i vattnet? Jo, en stort lastfartyg har passerat i högt vattenstånd.
Blir det nåt käk idag?
Blir det nåt käk idag?
Skriskosegling och isvindsurfing när det är som bäst.
Jag köpte min kamera strax efter jul och tänkte att jag skulle prova på kvälls fotografering. Så jag och min flickvän Moa åkte ner till piren vid lögarängen för att fota och resultatet blev väldigt bra tycker jag :)
Gick över gångbron vid Kättingfabriken i Ramnäs och fick se att isen hade börjat röra på sig. Lite tidigt är det ju tycker jag.
Väntar på vad som kommer sedan!Våren!

Mer läsning

Annons