Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så blir du Ungreporter

De som jobbar på Ung går på högstadiet eller gymnasiet och har möjlighet att jobba här fram till att de tar studenten. Det innebär att vi oftast behöver nya medarbetare i början på sommaren varje år, när många slutar.

Annons
Chans. Att jobba på ung är ett bra extrajobb med stora chanser till utveckling, både inom mediebranschen och som människa.

Vi söker nu reportrar, fotografer och en illustratör. Skicka in din ansökan med arbetsprover och personligt brev till redaktör Annette Grandin, e-post: [email protected] senast den 10 maj 2010.

Konkurrensen är hård. Det är många som vill jobba på Ung. Därför är det viktigt att du lägger ner tid på din ansökan och gör den bra. Skriv vem du är, vad du gör och varför just du ska komma in på Ung. Skicka också med någon form av text så att vi ser hur du skriver. Eller dina bästa bilder om du fotograferar.

Att skriva eller fota behöver inte vara ditt största intresse. Men det är viktigt att du kan uttrycka dig i skrift eller genom ditt fotograferande. Du behöver inte heller vara någon skvallertant. Men det är viktigt att du är social, knyter kontakter och lyssnar in vad det snackas om i skolan. Framför allt är det viktigt att du är orädd och stresstålig. För det är ett krävande jobb du söker.

Vad du har för betyg spelar ingen roll. Vi letar efter nyfikna människor som är framåt, engagerade, ansvarsfulla och som skriver eller fotograferar bra. Vi begär inte att du ska veta hur man skriver en artikel innan du börjar här. Sådant får du lära dig här. Vi vill ha en mix av människor med olika bakgrund och olika kunskaper.

Mer läsning

Annons