Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så skuggig att man snurrar till det

Här är Västerås tjatigaste skuggfigurer. Lars Karlsson gav vika i sommarvärmen och lät barnen hoppa i plurret på bakgården under helgen.

Annons

– Det var lite svårt för dem att komma i, men sedan så . . . Det var väl en 17 grader

i vattnet.

När det blev långa skuggor i poolen sa det klick direkt för den erfarna Veckans Bild-

vinnaren.

– Det var skönt att sitta där i solen och jag gillar att fotografera så det blev en bild. Jag har vunnit två gånger förut. En gång med en blodfylld mygga och en gång med en iskristall.

VLT brukar säga att det är förbjudet att manipulera bilder som skickas in. Men i den trefaldiga vinnaren Karlssons fall gjordes ett undantag.

– Först efter att jag skickat in såg jag att bilden blev häftigare när man vände den upp-och-ner. Men ni får publicera den hur ni vill, säger han.

Nu utlovas fler dopp för barnen i sommar.

Det är inte lätt att ta några simtag när det är så här trångt...!!!
Att hoppa är ren GLÄDJE för vissa, svårt för några & en pina att plågan bara finns för somliga! Fast Wilma 3 ½ år älskar att hoppa!
Strålande sol och blå himmel. Det var de bästa förutsättningarna för söndagens Roll-out på Västerås flygplats. Jakob Holänder var otroligt skicklig och skapade bl a detta hjärta med snurr i luften.
Mina underbara barn på barnfestivalen. Tålmodigt väntade de 70min utan gnäll för sina ansiktsmålningar. Tindra söt, rar kanin, Ängla tuff, cool tiger och Neo glad rosa fjäri; mina barns personligheter i ett nötskal :-)
Oj oj oj vad det kliar, kan det vara en loppa?
Bilden tagen en solig lördagseftermiddag i Vasaparken där änderna utövade konstsim.
Senare i sommar kan man njuta av blåbären men än så länge bara av blommorna.
Min fru tog en fin bild med sin mobiltelefon på vår dotter Lowa, 2 år, som trots regn och rusk ändå var rätt nöjd med sin tigermålning och sin ballong på Västerås Barnfestival.
Min fru tog en fin bild med sin mobiltelefon på vår dotter Lowa, 2 år, som trots regn och rusk ändå var rätt nöjd över sin tigermålning och sin ballong.
Med lite fin skaparkonst kan en vedtrave bli riktigt sevärd.
Efter lite tjat gav vi med oss och ungarna fick göra badpremiär i poolen. Ca 17 grader.
Vackra blommor.
Vår katt Åke gick på gräsmattan . Han ser ut som en liten panter när han gick emot mig.
Ser ut som att måsarna diskuterar något. Kanske handlar det om båttrafiken, fiskelyckan eller kanske om den närgågna fotografen ?
Utrangerade bruksföremål kan vara väldigt vackra, eller hur?
Min vetegräsodling ser ut som en regnskog.
Jag är en groddfantast(mitt alias:Grodd-ann hö hö) och lägger bönor och frön över natten innan de ska börja groddas.Det blir så mycket luftbubblor på dem när de ligger under vatten.Det ser så läckert ut.
Bara två dagar gammal men redan en riktig linslus.
Ibland måste man stanna upp och lägga sina förutfattade meningar åt sidan för att se skönheten hos individen.
...kan man bli om man lånar den här när man ska gifta sig. Skulle fota detalj, höll på o testa kameran, detaljen blev suddig, istället ser man tydligt insidan på brudkronan.
Ekorren föder sina ungar under våren,försommaren, de kan vara  1 till 7 st. När ekorren blir störd flyttar hon sina ungar till en ny boplats. Min ekorre födde sina ungar i en starholk utanför min stuga. Jag kunde sedan följa henne hela tiden då hon flyttade sina 4 ungar till ett trädhål i en murken björk 40 m. längre bort. Hon bär sina ungar i munnen. Ekorren var i varje fall inte rädd för mig.
Paddan kom hoppande över  vår tomt. Sekunderna efter att jag tog bilden föll den 80 cm ner från en stor sten, landade på rygg men vände sig upp och hoppade vidare på jakt efter en partner nere vid Mälaren
Den här bilden tog jag på min dotters Samojedhund Sumo en dag när han var hos mig medan husse och matte var till stan och handlade. Han kan konsten att slappna av.
Har inte gjort något dumt ? sover ju ser ni väl, vad klagar ni på hm........
Bästa solskyddet måste ju vara i skuggan!? Tog bilden på stranden i Khao Lak i februari.
I musikalen FUCK THE PRINCE på Kulturama gymnasium, sjunger eleverna sången
Det är taget i söderbärke, västeråsgården vid sjön sveten när  5a, skallbergsskolan var där på skolresa.
Alva hade fyllt tre år och då fick Alva så här fina juveler av Viggo. Dom kan nästan konkurrera med Victoria och Daniel.
När jag var på skolresa till Västeråsgården med min klass, 5 a, Skallbergsskolan den 24 -25 maj,
I samband med att Aroskretsen av STF ordnade gökotta i Hökåsens omgivningar besöktes bad gropen i Hökåsen. Turens yngsta deltagare funderar om det är bad vänlig temperatur.
Under arbetet i trädgården hörde jag ett brummande ljud bland alla surrande bin och då jag tittade efter, där på äppelblommen, satt upphovet till ljudet. En underbart vacker grönskimrande Guldbagge satt och lät sig väl smaka av vad som erbjöds.
Snart är sommaren här.
Ett talgoxpar har fullt upp att fylla hungriga magar, holken är på vår garageuppfart.
Ett par talgoxar har fullt upp med att fylla hungriga magar. Holken är på vår garageuppfart.
dessa två filurer satt på min trapp en dag när jag och min kompis kom hem från skolan. De har nu suttit där på samma plats i tre dagar, vi antar att de parar sig..
På min sommaräng där växer maskrosorna sen länge sen. Där gör Massimo som han känner han tar en dag i sänder ...............................
Onsdagen den 26 maj blev ett antal pensionärer från Pingstkyrkan guidade bland Sam Lidmans stenar och inskriptioner av Ruben Ekerby. Utflykten avslutades med fika på Djäknebergets servering.
Såg en flitig humla i min trädgård som jobbade för att vi skall få en riklig äppelskörd i höst.
En flitig humla jobbar för en riklig äppelskörd i höst.
En flitig humla jobbar för en riklig äppelskörd i höst.
Detta kärlekspar återkom flera kvällar i rad för att gosa i eken på våran tomt.
Båten
Kan detta döda känna vårens sav stigasom om det ville blomma ut och imiterafjärilsfladder på sin stam, den stam som en gång var. Invid knoppande alkvistar och solglänna i skogenstår den sedan länge döda telefonstolpenmed sina trådar på hjässan som sjunger i egen tonart om våren i ackompanjemang till hela skogens fågelkör. En stolpe så död, så vacker med fornt ådrat liv.
Kan detta döda känna vårens sav stigasom om det ville blomma ut och imiterafjärilsfladder på sin stam, den stam som en gång var.Invid knoppande alkvistar och solglänna i skogenstår den sedan länge döda telefonstolpenmed sina trådar på hjässan som sjunger i egen tonart om våreni ackompanjemang till hela skogens fågelkör.En stolpe så död, så vacker med fornt ådrat liv.
Invid knoppande alkvistar och solglänna i skogenstår den sedan länge döda telefonstolpenmed sina trådar på hjässan som sjunger i egen tonart om våreni ackompanjemang till hela skogens fågelkör.
Vi var på Cypern med familjen under Norges nationaldag och självklart ville Oliver ha en flagga målad på kinden
Wicca njuter ute i solen trots de nyoperarade ögonen.
I väntan på hagens gröna gräs står en ensam häst och längtar.
Tog bilden genom en såpbubbla.
Både snyggt och bekvämt :-D
Söndagen den 23 maj kom hela det här syskongänget till världen i Kolbäck. Uppförstorade.
Lyckliga ungtjurar på betessläpp
Som jag har i min trädgård i London.
...for this year
in our garden

Mer läsning

Annons