Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Simon Persson

Annons

Vem är du?

Jag är en helt vanlig speciell kille som älskar att drömma och ta vara på alla de chanser  man får här i livet. Är för det mesta otroligt optimistiskt inställd och tycker om alldeles för mycket saker. Alla som varit inne på ICA med mig, ni vet vad jag menar.

Skola?

Carlforsska

Vad faller du för?

Självsäkra och okomplicerade människor, i princip de som är raka motsatsen till mig själv. Faller också för folk som klart och tydligt går sin egen väg i livet utan att låta sig påverkas av andra. Har man en dröm och en åsikt så klarar man allt.

Vem eller vad skulle du inte vilja hitta under din säng?

Jag skulle verkligen inte vilja hitta en brännmanet under sängen. Andra saker som går bort är popare från Eskilstuna och representanter från Sverigedemokraterna.

Om du fick vara ett djur, vilket skulle du vara då?En sköldpadda! De har förfan överlevt sedan dinosaurietiden. Okrossbara, perfekta och de mest fulländade varelserna någonsin.

Favoritfärg?

Vit. Eller blå, det sa jag iallafall alltid när jag var liten.

Vem skulle du helst vilja intervjua?

Billie Joe Armstrong. Den mannen är min hjälte, min idol sedan barnsben, min gud. Han har förändrat mitt liv och förändrat mig, och dessutom har han alltid en massa intressanta och bra saker att säga om allting. Vore roligt att se om han känner igen mig.

Mer läsning

Annons