Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tappad potatis förenar

På rätt ställe vid rätt tidpunkt, kan ge utdelning. Det vet hunden Gibson.

Annons

Sara Nordbergs systerson Albin bor i Halmstad och har varit på besök hos mormor och morfar i Västerås.

Albin är 7 månader och började nyligen med smakportioner. När det var dags att provsmaka potatis hos mormor och morfar uppräckte hunden Gibson hur Albin tappade potatis på golvet när han försökte äta på egen hand. Gibson blev genast intresserad och det slutade med att han slickade på Albins fingrar, till Albins stora förvåning.

Sara förevigade mötet över matstunden vid köksbordet, skickade den till veckans läsarbild och tog hem segern. Vi skickar tre trisslotter.

Rose-Marie Eriksson

En mobilbild på vår änglatrumpet på terrassen. Eftersom blommorna var vita så passar det väl med en svartvit bild?
När min underbara systerson Albin fick äta mat helt själv (läs kladda), så förstod våran hund Gibson plötsligt hur kul de är med kladdiga barn ;)
Lille Ryan älskar att bada! Ibland känns det bra med både
Vilken lycka!Julia Boström 3 år har hittat en liten sjöstjärna i havet som hon gärna tittar länge på. Den är så söt, det är Patrik Svamp-Bobs kompis!
Rönn i septembersol.
Snart är säsongen slut men än finns det chans till fina dagar och en sista seglats.
Denna stora höst-spindel sökte sig in i värmen..
Jag gillar verkligen hur ljuset lyser igenom fjärilsvingen. Man får verkligen känslan av hur stark men ändåbräcklig den är! Om någon har ett tips på var jag kan få tag i en lokal för en fotoutställning här i Västerås  så kan man nå mig på facebook på sidan PhotobyArntsen ,eller via min hemsida:http://arntsenalexander.wix.com/photobyarntsen.
Änder under algblomningstider i augusti månad.
Max på väg till morgonbussen.
Så här ser en Påfågelöga fjärill ut.
Sjöräddningen förevisar sin rescuebåt och gör en s.k. kraschstop inför alla åskådare vid Västeråsregattan 15/9.
Pojken och border collien spelade fotboll. Hunden lurpassade bakom ett träd och när pojken sparkade iväg bollen, for hunden iväg som en blixt och haffade bollen, bar tillbaka den men släppte den 10-20 meter framför grabben och kvickt smet in bak trädet och gömde sig igen.
En vacker solnedgång. Röd och fin.
Snacka om att klamra sig fast i ett halmstrå...
Macrobilder är en favorit, här ett löv i min kompis trädgård just efter regnet lagt sig.
Tänkte bara hämta diesel men det var ett tag sedan!
Spökvandring på Engsö slott. Mörkret lägger sig. Stearinljusen kastar skuggor. Fantasin sätts igång. I det här fallet var det en skådespelerska......tror jag....
Livet är underbart
Närkontakt med Tiger
Ljuset föll så vackert på denna betande häst att jag var tvungen att försöka fånga det.
Ljuset föll så vackert på denna betande häst att jag var tvungen att försöka fånga det.
Mötte denna katt när jag var ute och fotade.
Dexter har Fokus på sitt byte.
Flyger fram på malmabanan i västerås!
Min dotter Emily sträcker armarna mot världen, stående på ett mindre berg i Saharaöknen. På bilden är klockan ca 8 .30 och temperaturen går mot 40 grader.
Ljuset i Underlandet.Med berget i bakgrunden och det svarta sotet efter eldning vid brytningen av silvret för flera hundra år sedan.Guiden med facklan ger en tankeställare om det mörker som rådde i gruvan och arbetsmiljön där.Ett tänkvärt och trevligt besök den 9/9-12
Ljuset i Underlandet.Med berget i bakgrunden och det svarta sotet efter eldning vid brytningen av silvret för flera hundra år sedan.Guiden med facklan ger en tankeställare om det mörker som rådde i gruvan och arbetsmiljön där.Ett tänkvärt och trevligt besök den 9/9-12
Två kreativa kusiner som spexar till det.
Puss matte
Gallersparv
Trevlig besök i Södra Björnö
Elin bakar kakor.
Svartbygge?Ingen familjebostad på våra vägmärken utan vårt godkännande, påpekar chefen för Vägverket.Äsch, svarar kupans drottningen och sticker surrande iväg.

Mer läsning

Annons