Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tsouplaki, Kiss och luggen

Artikel 37 av 78
Val 2010
Visa alla artiklar

Valet närmar sig och Västerås-politikerna är laddade för debatt, valstugor och mediebevakning. Men hur ser de ut? Spans Nora Nergiz Ackblad stajlar om en representant från varje parti. Häng med när Vasiliki Tsouplaki (V) får sin nya stil.

Annons

FÖRE. Vänsterpartisten Vasiliki Tsouplaki innan Spans makeover. ”Det är lite nervöst.”
STEG 1 – FRISYREN. Vasiliki Tsouplaki har lite krusigt och lockigt hår som behöver få lite mer glans. Maria Kaya på Självfallet börjar med att blåsa ut hela håret för att få en blank och slät yta att jobba med: hon har i silkesdroppar för att få glans och mousse för att få volym och stadga, sedan borstar hon ut håret med en rundborste.Vasiliki passar i snedlugg så Maria Kaya kammar en bred lugg åt ena sidan och fäster med ett par hårnålar.Resten av håret ska få volym och höjd: Maria tuperar håret och använder sig av en volumemaster-tång och hårsprej.
STEG 2 – NAGLARNA. Vasiliki Tsouplaki har fina, lite längre naglar som behöver uppmärksammas med lite färg. Vi väljer en hösttrendig djuplila färg.
STEG 3 – SMINKET. Vasiliki har vackra ögon som ska plockas fram med en mörk men varm färg på ögonskuggan. Men Nina Vesterlund-Vallo, make up-artist på Face, börjar med att plocka ögonbrynen på Tsouplaki.Som grund i ansiktet får Vasiliki en matt foundation och lite puder. Nina lägger en svart eyeliner som hon tonar ut med en ögonskugga i guldbrunt. Ögonskugga appliceras på ögonlocken och suddas så att det får en sotig effekt, lite ögonskugga läggs även under ögonen. Därefter är det dags för den svarta mascara som lyfter upp fransarna och gör dem längre, ögonbrynen fylls i och jämnas till med hjälp av brynskugga och på kindbenen, pannan och hakan borstas lite solpuder. Avslutningsvis får Vasiliki en aprikosfärgad rouge och läpparna målas med en läppenna i beige-lila nyans samt ett ljusrosa läppglans.
STEG 4 – KLÄDER & ACCESSOARER. Span vill plocka fram Vasiliki Tsouplakis tuffa sida och satsar ruffiga material i diskreta färger.
RESULTATET. Vasiliki Tsouplaki är en tjej med utstrålning, det kommer fram ännu mer i den nya tuffa outfiten och de markerade vackra ögonen.Vasiliki har på sig en beige stickad cardigan, 249 kronor, ett svart linne, 129 kronor, leggings med lappar i imiterat skinn, 199 kronor, fingerlösa handskar med nitar på, 149 kronor och en lång svart sjal, 79 kronor. Samtliga plagg kommer från Gina Tricot.Platåskorna i imiterat skinn med spännen och öppen tå kostar 549 kronor och kommer från Din Sko. Nitörhängena kostar 79:90 kronor och kommer från Glitter.
Alla artiklar i
Val 2010
Annons