Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vågad bild blir veckans vinnare

I sommar var Sara Eriksson, Västerås med sina kusiner till Frankrike. Kameran var en självklar del i Saras packning. En av bilderna hon tog i sommar skickade hon till veckans läsarbilder.

Annons

Sara Eriksson tycker om bilden som hon lyckades fånga på kusinen Fredrik Lindqvist på sin wakeboard. Både Sara och vågen fångade Fredrik och tog bilden till vinnaren bland veckans läsarbilder.

– Oj, vad roligt säger Sara både smickrad och överraskad. Hon berättar att flera i hennes omgivning ville att hon skulle skicka in bilden.

Sara Eriksson är 17 år och går en medielinje på gymnasiet. Hennes första kamera fick hon av sin morbror. I dag har hon en egen systemkamera.

– Jag ville ha en systemkamera i stället för moppe, säger Sara Eriksson som i dag är extra glad för sitt val.

ROSE-MARIE ERIKSSON

021-19 92 36

[email protected]

Vid hemfärden från tennissegern i Gävle (VTV) den 16 november satt jag i baksätet och fascinerades av solnedgången. Jag tog upp mobilen och riktade dess kamera mot den trädridå som svischade förbi i 80 km/h. Då exponeringstiden var 1/30 sekund gav det en konstnärlig (?) touch åt bilden.
Berner Sennenpojken Pumba står och väntar på att kompisarna ska komma in med dagens eventuella fångst.
En vacker morgon vid frukostbordet var jag bara tvungen att hämta kameran.
Joel Agné, 5 år, på träning med VIK P06.
Joel Agné, 5 år, på träning med VIK P06.
Joel Agné, 5 år, på träning med VIK P06.
Frostiga träd vid Kolbäcksån.
Det finns många vackra fjärilar, den ena färggrannare än den andra
Den här bilden som jag tagit med mobilkameran föreställer taket på min bil den första frostiga morgonen. Frosten låg platt, men ljuset ifrån närmaste gatulampa fick frosten att se 3-dimensionellt ut. Den enda redigering jag gjort är att ha roterat bilden åt vänster eftersom jag ville ha bredden när jag fotograferade.
I år struntar vi i julgranen och tar in Motocrossen istället! Mycket finare & coolare.
En skogspromenad i det fina vädret lördagen 26 november gav full korg av gula Kantareller och trattisar , kantareller till Julbordet .
En skogspromenad i det fina vädret lördagen 26 november gav full korg av gula Kantareller och trattisar , kantareller till Julbordet .
En skogspromenad i det fina vädret lördagen 26 november gav full korg av gula Kantareller och trattisar , kantareller till Julbordet .
Katten Trisse har upptäckt Julgranen och alla dess dekorationer..
Min katt Trisse har insett att Julgranen är väldigt intressant och vill gärna åt alla Julkulor ;)
En liten bit natur. Rätt fint, eller hur?
Det ser nästan ut som skogsbrand när himlen visar upp sin färgprakt
Det ser nästan ut som skogsbrand när himlen visar upp sina färger
Julmarknad på Vallby friluftsmuseum 26 november.
Den sista torparen flyttade från Nödåker i skogen öster om Ramnäs för drygt ett halvsekel sedan.Torpet är sedan länge rivet men än i dag kan den intresserade studera stengrunden,en kvarlämnad trävält och en rostig harv.
Jag vill delta med denna bild för att påminna alla om att nu när julen närmar sig behövs alla bidrag som tänkas kan. Hjälp de hemlösa, de utslagna, de fattiga. Skänk ett bidrag till Stadsmissionen eller någon annan hjälporganisation. Varje bidrag hjälper!
Foto / Redigering : Jag
Söt liten sidensvans som jag hade turen att fånga precis när den tog sig ett skrovmål! Ibland har man tur!
Den här sena novemberrosen håller på att lösas upp och bli ett medden omgivande höga luftfuktigheten. Man ser hur den blir alltmer skir ochgenomskinlig...
Lite frost gör världen lite vackrare
Det är skönt när flitens lampa har tagit semester.
Det är skönt när flitens lampa har tagit semester.
En gammal Inka-stad i Västmanland? Nej, I Trummelsberg, mellan Virsbo och Fagersta,  finns flera rester av en hytta. En tidig novembermorgon står resterna efter ett kolhus stolt och ruvar på sin historia.
Var på flygtur med min kompis Sven, passade på att ta lite bilder och knäppte den här bilden av Västerås!
En av bilderna från plåtningen av en Audi  S4 Biturbo 2000 uppe vid Bulten Industri Område HallstahammarFoto/Redigering : Jag
Sist jag fotograferade i köket var det i samband med matlagning. Nu blev det vid den lite tråkigare disken.Jag har alltid fascinerats av ljus och optik och när jag stod och diskade som bäst, tittade jag lite extra på de formationer och smådroppar som kastas upp ur en vattenytan när en fallande vattendroppe träffar vattenytan. I mitt fall var det kranen som stod och droppade ned i vår vattenfyl
Fortsätter väl att göra lite reklam för den fina vandringsleden vid svartån upp mot Skultuna. Tycker inte det verkar som västeråsarna riktigt har hittat dit ännu.
snygg dimma på middagen kunde inte låta bli och fota
Här bodde jag 1 natt på våning 7 (puh) men var upp på skybar 35 våningen. Häftig utsikt därifrån och där gungade det minsann!
Nu är vi mätta och belåtna och vilar middag.
Barnbarnet Kevin äter glass vid besök på Tivoli i Köpenhamn den 22 oktober 2011.
Bilden möter dig vid inloppet till Muscat i Oman
Denna bild möts man av vid inloppet till Muscat i Oman, Förenade Arabemiraten
En syrsa ute på engsö. Bilden togs sommaren 2011.
Norge har många toppar med otroligt vackra vyer, till denna fina plats tog jag min familj på tur till när dom var på besök från Sverige.
Norge har otroligt många toppar med otroliga vyer, denna otroligt vackra plats gick jag på tur till med familjen som var på besök från Sverige en fin höstdag.
Norge har otroligt många toppar med otroliga vyer, denna otroligt vackra plats gick jag på tur till med familjen som var på besök från Sverige en fin höstdag.
Bilden är taget på ön Pag kroatien sommaren 2011.
Hej, igen. Jag visste inte att man skulle skriva in sin adress och sitt telefonnummer för att kunna vinna. Jag hoppas att det fungerar att lämna in igen. (Använd den förra texten) Tack på förhand. Sara
Jag lyckades fånga detta ögonblick på bild under min semester i Frankrike.  Min kusin Philip tyckte att det var jätteroligt att leka i vågorna och sekunden efter att bilden är tagen så hade vattnet sköljt över honom. Jag gillar bilden eftersom att den är så fartfylld och glad!
Så här kan det gå när Dottern Thindra 3år får styla om en av familjens hundar!
I år är det våran katt Tarzan på 6 mån som vill vara tomte!
Lina på vandring i Idrefjällen. Sitter och spanar över nejden!!
I juli hade vi en liten harpalt i trädgården. Den besökte oss flera dagar i rad och var ganska orädd som synes.
Här en av alla bilder jag plåtade på nya Volvo S60 D3 uppe vid Bulten Industri område i Hallstahammar .
Annons