Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilmer väntar på en pratglad syster

Henrik Alvelöv, Hallstahammar, lade ut en bild på Facebook och fick där rådet att skicka bilden till VLT. Den blev veckans segerbild.

Annons

Henrik Alvelöv fick låna en softbox studioblixt av en kompis och ville testa den tillsammans med sin egen systemkamera. Henrik tar många bilder men tycker kanske att han är lite dålig på att rensa.

Det har blivit många bilder på sonen Vilmer de senaste åren och nu en bild på honom tillsammans med mamma Linnéa Carlsons mage där Vilmers syskon håller till för tillfället.

Vilmer tycker att det ska bli spännande med ett syskon. När han har funderat ett tag så hoppas han att det ska bli en lillasyster.

Henrik berättar att Vilmer träffat några babypojkar, men då de inte pratade så mycket och han senare fick träffa en liten flicka som kunde pratade, bestämde han sig för att han gärna ser att det blir en flicka. Vilmer tycker själv om att prata, berättar Henrik. Vilmer har bestämt sig att han ska lära sitt lillasyskon många saker som han själv har hunnit lära sig under sina fyra år. Bland annat att bygga med lego.

Förlossningen är beräknad till 28 mars.

– Men det kan bli när som helst, säger Henrik.

Henrik fyller själv år den 23 mars och säger med ett leende att han hoppas få ha den dagen för sig själv. Men det finns andra dagar...

Bilden togs från nya lasarettets 8:e våning. Färgbild, omgjord till svartvit och sedan endast byggnaden återigen i färg.
Så här ledsen kan man bli när man inte får följa med storasyster (7 år)på disco... Alva 4år, med discotofsar i håret och rouge på kinderna, såg ut som en ledsen liten porslinsdocka när hon förstod att hon inte fick följa med på disco i fredagskväll.
Snart får vi se fyllda segel på Västeråsfjärden igen!
huggorm som värmde sig i solen mot en husvägg lördagen den 8 mars
Älgkyss
I Norrköping gick för någon vecka sedan en tävling i inomhus-väggklättring av stapeln. Smidiga deltagare av bådakönen tog sig raskt uppför väggarna följandes nyskapade klättringsleder.
Vi väntar fortfarande på hämtning av våra sopor och det händer inget trots telefonsamtal både till sophämtare och kommun! En granne har fått sina tunnor tömda tre gånger under samma period! Tur att det fortfarande är kallt ute...
En bild som är tagen innan snön hade fallit ner
Två veckor sedan bestämde jordgubbarna att det dags att börja vakna.
Det fina fjärilen flög in genom fönstret och satt sig bekvämt på citron planta
Efter en iskall mörk vinter och massa snöstormar börjar man äntligen se ljuset! Igår på framsidan där solen lyser som mest hade några knoppar börjat trängt sig igenom jorden!
Nu är våren här! En alldeles nykläckt fjäril!
Jag var på Bürgers i Sala mini veckan. Och där fick jag syn på denna underbara krabat.
Också ett vårtecken.
Första
Hade turen att få se denna kärleksdans två knölsvanar emellan..Nu är det bara att vänta på resultatet ;)
Alla gånger vi åker och bada samma plats vallombadet i Kolbäck står Gunnar där och sin muskel :)
Bra fart i bäcken ute i Geddeholm.
Den lilla kattungen måste ha ålat sig ner i öppningen på terrariet.  Jag gick förbi och fick se dom därinne. Båda såg lika förvånade ut över att se den andra.
Heidi får en puss av sin bror på konfirmationsdagen.
På min väg till arbetet cyklar jag utmed Mälarens strand via Lögarängen. Igår eftermiddag såg jag denna man sitta och titta ut över fjärdarna ,antagligen. hade han vårens ankomst i tankarna vilket jag själv hade.
När vi skulle äta på kvällen kunde jag inte missa det spännande VLT live-referatet av bandymatchen VSK - Hammarby. Så jag pallade upp laptoppen på köksbordet. Jag var inte ensam om intresset. Maja kollade noga hur ställningen var. Tyvärr en knapp förlust denna match. Jag fångade hennes intresse med mobilen.
Alice fyllde 2 år och familjen firade men en morbror fattades. Vi fick höra  henne låtsasprata med honom om att åka bil till henne.
Kul byggnad mitt i Kuala Lumpur.Ingen balkong verkar vara likadan.Får en att undra hur man byggde det så eller om man byggt till i efterhand.
Esteternas fantastiska tre-årsshow öppnade verkligen våra ögon på olika sätt!
Glass är gott. Särskilt när man får dela med sin bror.
Vår son Charlie står och pratar med sin katt Ellis och försöker ta sig upp till hennes nivå.
2 underbara regnbågar dök upp över Loch Awe, Kilchrenan Skottland...när jag var ute och vandrade.
Vilmer 4 år väntar på att få träda in i rollen som storebror. Att vänta till slutet på mars är lite väl lång tid, tycker hela familjen.
Mimmi gillar inte semlor men hjälper gärna till med reklam~~*
Den här vackra solnedgången togs på en kryssning mellan Oslo och Kiel hösten 2013.
Hoppsan fel person hamnade på bilden!

Mer läsning

Annons