Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnan stannar i VM IB – jagades av SSL-klubbar: "Har ett stort förtroende för vår satsning"

Hon gjorde 38 poäng (21+17) på 22 matcher i Allsvenskan förra säsongen. Nu har Västra Mälardalens poängmaskin Linda Amsköld valt att förlänga med succélaget.

Annons

Många viktiga pusselbitar börjar hamna på plats för Västra Mälardalen i lagbygget inför nästa säsong. Nästa spelare att förlänga med klubben är stjärnan Linda Amsköld. Med ett målsnitt på ett mål per match var hon en av Allsvenskans största profiler förra säsongen.

Nu har hon bestämt sig för en fortsättning i VM IB:s satsning mot Superligan.

– Amsköld är en utav de viktigaste spelarna och väljer nu att satsa ett år till i klubben trots att hon varit eftertraktad av två SSL-klubbar. Linda har stort förtroende för satsningen som vi i klubben gör, säger sportchefen "Frippe" Norén i en kommentar till klubbens instagramkonto.

På samma konto presenteras även ett nytt nyförvärv från IFK Arboga IBK.

"Vendela Binbach, som tidigare spelat i IFK Arboga dam, tar nu klivet upp till oss. Vendela har verkligen gjort sig välförtjänt av denna plats och det kommer bli spännande att se henne i den allsvenska serien", skriver klubben på sitt instragramkonto.

Så här ser truppläget ut i dagsläget:

Målvakter: Wilma Norén, Josefin Yrlund

Backar: Wilma Persson, Gabriella Melin, Petra Lundin

Forwards: Vera Sivertsson, Moa Qvarnlöf, Jessica Carlsson, Emma Adolfsson (ny från Per-Ols), Alva Stockhult, Karolina Björklund, Alva Arnqvist (ny från KAIS Mora), Vendela Binbach, Linda Amsköld.

Mer läsning

Annons