Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ändra den livsfarliga påfarten till E18

Annons

Påfarten från Emausmotet mot Stockholm på E18 är totalt livsfarlig! Vår dotter blev påkörd bakifrån, när hon blev tvungen att stanna för trafik på E18 eftersom det inte finns någon riktig påfart. Bilen blev riktigt illa däran och det kommer att ta tre veckor att få den renoverad.

Det värsta är att dottern fått skador i nacke och rygg. Dottern är sjukskriven på obestämd tid (jobbar som personlig assistent).

Ambulanspersonal och polis sa att det inte var första gången det händer olyckor på detta ställe och säkert inte heller den sista!

Hade den bakomvarande bilen bara haft lite mer fart så hade vår dotters bil blivit knuffad ut på E18 och krockat med tung trafik och då hade vi inte haft henne kvar i livet!

Vi är så förbannade på att det kan vara lagligt att göra en sådan konstig och totalt livsfarlig ”påfart”! Då får man väl hellre leda om trafiken så man kan köra ut på annat säkrare ställe.

För dem innebär det nu att de blir utan bil i tre veckor med stora bekymmer för henne och hennes sambo att ta sig till och från jobb, läkarbesök, att handla och få hem varor. Det är inkomstbortfall och personligt lidande. De skulle behöva få hyrbil under tiden, men då måste de själva stå för 20 procent av kostnaden.

Var finns rättvisan att kunna få hjälp när man inte själv är skuld till olyckan? Det är naturligtvis den som körde på henne som är en del av orsaken men också Trafikverket som gör en sån konstig ”påfart”.

Blir också orolig för vilka fler som kommer att råka ut för en olycka – och nästa gång kanske det inte ens går så pass bra som det gjorde för henne. Vem är ansvarig om det blir en allvarligare olycka med dödsfall?

Björn och Monica Månsson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons