Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ändringar i VIK-laget - stjärnan saknas

Bara en poäng på två matcher - trots tränarbytet.Mot Björklöven blir det flera förändringar i VIK-laget.- Vi vinner inga matcher och då måste man hitta på något, säger assisterande tränaren Tomas Mitell.

Annons

Tränarbytet i VIK har inte gett någon stor effekt poängmässigt - än så länge. En poäng på två matcher (Leksand och Timrå).

På måndagskvällen väntar Björklöven i ABB Arena.

Assisterande tränaren Tomas Mitell aviserar en del förändringar i VIK-truppen.

- Vi vinner inga matcher. Då måste man hitta på något. Energin var inte där senast. Vi försöker skaka om. Vi måste hitta energi igen.

- Vi sätter ihop Jan Urbas och Fredrik Johansson med Cody Murphy. Vi vet att den linan har funkat tidigare.

Hur övriga formationer ser ut är inte helt bestämt.

Mitell vet dock vad som krävs för att VIK ska börja vinna igen.

- De som har sett bra ut får lite mer istid och större roller. Vi ändrar lite utan att röra om för mycket. Vi behöver få mer trygghet framför kassen och inte släppa in så många enkla mål.

Stjärnan avstängd

Om den kommande motståndaren Björklöven säger Mitell så här:

- Ett ganska skickligt lag. Vi vill komma ut som mot Leksand och få tryck på dem direkt. Det blir en intressant match. Alla poäng är viktiga nu.

Klart är att Jeremy Williams (avstängd) missar kvällens match plus ytterligare två efter huvudtacklingen på en Timråspelare.

VLT-LIVE: Start 18.45.