Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anfallare förstärker Grönvitt

VSK Bandy har gjort klart med sitt andra nyförvärv. Anfallaren Tomas Knutson, Vetlanda BK, har skrivit på ett ettårskontrakt.
(Uppdaterad 17.01)

- Vi är väldigt nöjda. Vi får en av elitseriens bästa skyttar, säger VSK:s sportchef, Micael Carlsson

VLT avslöjade redan förra veckan Grönvitts intresse för Knutson. Vetlandaspelaren gjorde 34 mål den gångna säsongen och med det var han tre upp på VSK:s främste, Jonas Nilsson.

Tomas Knutson, 29, valde mellan att stanna i Vetlanda eller går till VSK.

- Ska bli kul att testa i en storklubb, säger Knutson.

.Efter två säsonger i Småland vill 29-åringen närmare hemstaden, vilken är Örebro i hans fall. Flickvännen väntar barn och han tänker pendla till Västerås för träning och matcher.

– Jag har egentligen aldrig tvekat, fick bra kontakt direkt med Campese och Carlsson (Michael och Michael) så VSK känns helt rätt för mig, säger han.

Han har rätt så bra koll på VSK redan, han har spelat ihop med David Movitz och Patrik Sjöström i ÖSK.

Hur ser du på VSK inför nästa säsong?– Det finns en väldigt hög kvalitet i laget, men det har väl inte riktigt kommit fram de senaste två säsongerna. Jag tror att det kan bli väldigt bra, säger han.