Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en butik stänger i Igor – nu slår leksaksjätten igen

Ännu en butik slår igen dörrarna i city. Efter jul stänger BR Leksaker sin butik i Igor. ”Har inte lyckats få snurr”, säger Sverigechefen Jan Nyberg.

Det fortsätter att gå trögt för Cityhandeln.

Den senaste att meddela att man slår igen är BR Leksaker med butik i Igorgallerian.

– Vi stänger efter jul. Vi har tyvärr inte lyckats locka tillräckligt mycket kunder till den butiken, säger Jan Nyberg, Sverigechef på Top-Toy som bland annat äger BR Leksaker.

Butiken på Erikslund samt Toys’r’Us-butiken på Hälla som företaget också äger, har förmodligen tagit kunder från citybutiken tror han.

– Det är bra snurr på de andra butikerna så vi kommer att fortsätta där, säger Jan Nyberg.

När citybutiken slår igen kommer större delen av personalen, som mestadels är tillfällig personal, att gå vidare till de andra butikerna.

– Eftersom vi vetat om detta ganska länge har vi haft möjlighet att lösa det på ett bra sätt med personalen som flyttar till våra andra butiker på Hälla och Erikslund, säger Jan Nyberg.

Sedan i somras har även klädbutikerna DM Mode och Hollywood tvingats stänga i Igor och även restaurang Voltaire och glassbaren har slagit igen.