Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gais nollade Tillberga

Tillberga var chanslöst mot Gais på fredagskvällen och laget fick se sig slaget för nionde matchen i rad.

Annons

Tillberga Bandy har inte tagit poäng i elitserien sedan den 16 december. Då, precis som på fredagskvällen, stod förre VSK-tränaren Jonas Holgerssons Gais för motståndet. Men där slutade likheterna. För det Tillberga som förlorade med 9-0 på Heden uppträdde som ett helt annat lag än i den match som spelades i ABB Arena i december.

Magnus Muhrén inledde målskyttet för Gais i den 19:e minuten. Han hann sedan under matchen med att göra ytterligare ett mål och två assist.

I slutet av första halvleken och början av den andra var TB ordentligt tillbakapressat och bollarna haglade in bakom Rasmus Ericsson i Tillbergakassen. I övrigt var matchen chansmässigt ganska jämn men skillnaden var att Gais satte sina lägen, vilket TB inte alls gjorde.

Tillberga ligger kvar på jumboplatsen med sina sju poäng och vägen mot ett eventuellt kvalspel för laget känns både lång och krokig. Efter fredagskvällens match var den 21:a omgången färdigspelad vilket innebär att det nu är tio poäng kvar att spela om. Bland annat har Tillberga bottenkollegorna Kalix och Vetlanda kvar att möta.

Annons