Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Jag fick en alldeles för bra start”

Tillbergas Robin Andersson om vägen mot toppformen.

Annons
Robin Andersson med boll.

Det var serieettan mot tvåan som möttes när Tillberga tog emot Katrineholm hemma på lördagen. Då visade TB att laget tagit sig ur sin svacka på allvar och dominerade fullständigt under den första halvleken.

-Vi gör det riktigt bra, framför allt i defensiven, och spelar precis som vi pratat om, säger mittfältaren Robin Andersson som stod för två mål och en assist.

I den andra halvleken gick TB ner sig lite, men inte tillräckligt för att släppa in KVBS i matchen utan vann komfortabelt med 5-1. Ett styrkebesked inför ett eventuellt kommande kval.

-Vi pratade om det innan, att det här kändes som en typisk kvalmatch och att vi skulle ut och ta vara på det. Att vi kan vinna så pass enkelt ändå känns ju jätteskönt och poängen gör att vi känns väldigt nära kvalet nu, säger Robin Andersson.

Mittfältaren inledde säsongen starkt och vräkte in poäng för TB för att sedan precis som laget få en svacka.

-Jag tror att jag fick en alldeles för bra start faktiskt. Jag kände mig pigg och poängen rullade in hela tiden så det kanske var det som gjorde att jag hamnade i den där svackan sedan, att det hade gått för lätt. Men nu har både jag och laget skärpt till oss och det känns som att jag kommer kunna tajma in toppformen perfekt till kvalet. De fysiska bitarna kan fortfarande bli bättre och jag kan bli piggare. Då kan det bli riktigt bra, säger Robin Andersson.

Se Tony Perssons bilder från matchen i bildspelet ovan.

Mer läsning

Annons