Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klubbchefen hoppas på mer stöd i avgörandet

Avgörande SM-kvartsfinal mot Vänersborg. Då hoppas klubbchefen Michael Campese på 2000 åskådare.
– Lågt? Nja, jag är glad för dem som kommer, säger han.

Annons
Stöd. VSK hade ett starkt stöd av några av sina mest lojala supportrar under bortamatchen mot Vänersborg i söndags.

Publiken har svikit hittills i ABB Arena. Drygt 1400 i första SM-kvarten mot IFK Vänersborg och lite mer än 1200 i den andra. Att det kom så lite folk i den andra hemmakvarten är inte så konstigt då VSK dels gjorde en usel första match, dels låg under med 0–2 i matcher inför den.

Besviken?

– Jag spekulerar inte längre på hur många som ska komma, om det är bra eller dåligt. Jag är glad för dem som kommer, säger Campese.

Han inser att publiksiffran i kväll kan påverkas av att det är sportlov och att matchen sänds i TV. Han hoppas trots det på 2000 på läktarna.

– Tycker att spelarna är värda det. De har återupprättat sin heder och gjort två väldigt bra matcher där de visat känsla och hjärta för laget och för klubben. Känner lite att äras den som äras bör. Märktes bara på de 50 supportrarna som var i Vänersborg i söndags, det stödet behövs för spelarna.

Trodde du på den här upphämtningen och därmed en tredje hemmamatch?

– Inte efter förra söndagen, jag skulle ljuga om jag sa något annat. Då kändes det hopplöst. Sedan väcktes ändå ett litet hopp efter andra förlusten då vi kom tillbaka lite och att vi får en avgörande hemma känns bara bra.

VSK:s klubchef, Michael Campese, om satsningen klubben gör den här säsongen.

Mer läsning

Annons