Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rörd till tårar - efter Jonebys tal

TV+text. Gisela Stockhaus rörd till tårar av Jonebys hyllning till Victor Engström: "Jag skriver fortfarande på hans Facebooksida".

Annons
Gisela Stockhaus.

Hennes andra säsong som ordförande i VSK Bandy är precis över. Gisela Stockhaus har fått se sitt lag förlora mot Sandviken i Friends Arena efter en mäktig upphämtning på slutet.

- Det är klart att det känns surt att vi blir tvåa men det har varit en fantastisk säsong och bara att vi är här känns som en bonus faktiskt med tanke på hur vi haft det periodvis. Att vi kunde komma igen som vi gjorde i kvartsfinalserien som Vänersborg och sedan fortsäta i den rytmen är otroligt. Jag är så stolt över mina grabbar, säger hon.

Hur var det att uppleva din första final från läktaren som ordförande?

- Jag har varit så nervös under hela slutspelet, både kvartsfinalerna och semifinalerna. Men i dag var det mycket värre, när jag vaknade visste jag inte om jag skulle fixa den här dagen alls även om jag inte kan påverka någonting. Men som sagt, jag är skitstolt över vad de har gjort och jag har varit inne och kramat dem allihop, säger hon och skrattar.

Men finalen lockade även fram andra känslor hos ordföranden. Under Magnus Jonebys tal, där han hyllade Victor Engström, fick hon torka tårarna.

- Jag blev otroligt rörd av hans tal och grät lite. Det som hände med Victor berörde verkligen hela föreningen och jag tror att vi fortfarande tänker mer på honom än man kan tro. Till exempel finns ju hans Facebooksida fortfarande kvar och ibland går jag faktiskt fortfarande in där och skriver till honom. Jag vet inte varför jag gör det men det känns lite bättre då, säger Gisela Stockhaus.

Mer läsning