Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TB:s segertåg fortsätter

Storseger när TB tog sjätte raka.

Annons

Tillberga fortsätter att vara obesegrat i allsvenskan norra. På tisdagskvällen kom sjätte segern när TB slog Gustavsberg på Ekvallen med 7-1.

För första gången den här säsongen hamnade laget inte i underläge direkt i matchinledningen utan tog ledningen i den nionde minuten genom Anders Östling, och gjorde även senare 0-2 genom Andreas Hammarbäck före halvtidsvilan.

-Vi gör det riktigt bra i första halvlek, särskilt med tanke på att isen blir väldigt sträv och hoppig nästan direkt. Så att vi hade 2-0 i halvtid var i underkant, men redan där kände vi att vi hade matchen, säger tränaren Thomas Engström.

I andra drog TB ner en aning på tempot, men gick ändå ifrån målmässigt och vann utan några problem.

-Vi var inte lika noga åt något håll i vårt spel och släpper upp dem lite. Sedan får de tyvärr göra ett mål, det är vi lite besvikna över, för Rasmus hade nog gärna hållit nollan i dag.

I och med vinsten går Tillberga upp som serieledare igen, fortfarande med två matcher färre spelade än tvåan Katrineholm.

-Är vi inte fokuserade så är vi sårbara, men om vi har laddat ordentligt ska det mycket till om någon ska slå oss den här säsongen, säger Engström.

Mer läsning

Annons