Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK Bandy har drabbats av ännu en hjärnskakning

Annons

I segermatchen mot Vänersborg i fredags var halven Jesper Hermansson en av planens bästa spelare. Nu kan det dröja innan VSK Bandys publik får se 19-åringen på isen igen.

Under P20-lagets match mot Villa Lidköping var Hermansson inblandad i en otäck smäll som resulterade i minneslucka och hjärnskakning.

-Jag kommer inte ihåg någonting av det som hände. Men jag har fått berättat för mig att jag fick en passning och tittade bakåt samtidigt som en av Villa spelarna sneddade över isen och vi krockade. Ingen av oss var beredda på det så det var ingens fel, säger han.

Efter smällen svimmade Hermansson av en kort stund innan han sedan kunde ledas av isen av sina lagkamrater. Därefter gick färden till sjukhuset.

Nu är han hemma igen och mår lite bättre, men någon bandy blir det inte på ett tag.

-Hjärnskakningen är inte alls lika kraftig som Jannes (Rintala, borta på obestämd tid) men jag får ta det försiktigt ett tag nu. Nu ska jag bara ligga i sängen i några dagar och sedan kanske försöka ta någon lugn promenad. Vi får se hur lång tid det tar men något spel den här veckan blir det definitivt inte, säger Jesper Hermansson.

VSK Bandy spelar den här veckan matcher mot Broberg/Söderhamn på onsdag och mot Villa Lidköping på fredag.

Mer läsning

Annons