Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK förlänger med nyckelspelare

Patrik Sjöström och Mikael Olsson har skrivit på nya kontrakt.

Annons

De har haft väldigt olika säsonger. Patrik Sjöström halkade tillbaka in i VSK efter att tidigare ha valt att sluta med bandyn, men ångrat sig, och sedan dess varit en klippa i backlinjen. Mikael Olsson har fått prova i stort sett varenda position under säsongen och gjort det bra var han än spelat.

Nu har båda två valt att skriva på för två nya säsonger med VSK Bandy.

-Känns jättebra med båda två. Förhandlingarna med dem har gått fort, de var väldigt tydliga med att de ville vara kvar och vi med att vi ville ha dem kvar, säger VSK:s klubbchef Michael Campese.

Vad säger du om deras säsonger?

-Patrik har varit fantastiskt bra, särskilt i slutspelet. Hans resa visar vad vi nog vetat hela tiden att han har i sig och vad han kan bli i framtiden. Han har verkligen blommat ut. Mikael är det lite samma sak med. Han har tagit jättekliv sista månaden och verkligen tagit sin plats och sin roll i laget. Så det är väldigt skönt att vi har lyckats knyta upp dem, säger Campese.

Patrik Sjöström är självklart glad över det nya kontraktet och ser redan fram emot försäsongen.

- Jag är väldigt sugen på att göra en bra försäsong, bättre än den förra som väl inte blev så bra, haha. Så det här känns jävligt bra. Som jag har sagt förut insåg jag ju inte hur roligt det är med bandy förrän efter att jag hade slutat. Men nu vill jag satsa fullt ut på bandyn.

Vad vill du i framtiden?

- Först och främst vill jag ju ta det där guldet med laget. Nu har man fått smak för att spela final och det är jävligt tråkigt att komma tvåa kan jag säga. Sedan vill jag för egen del göra allt för att ta mig till landslaget. Jag ska ge det allt jag har och sedan får vi se hur långt det räcker, säger Patrik Sjöström.

Mer läsning

Annons