Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK nere för räkning

VSK Bandy är i brygga i SM-kvartsfinalen.
Sandviken leder med 2-0 i matcher efter 7-3 i Göransson Arena i kväll. "Kört är det absolut inte", säger forwarden Jonas Nilsson.

Annons

VSK fick en mardrömsstart mot Sandviken. Hemmalaget gjorde tre mål på tolv minuter och redan då var det kört.

Efter 1-3 i paus försökte VSK trycka upp spelet. Hade svårt att skapa lägen och det var Saik som gjorde halvlekens första mål till 4-1 genom Mikael Nilsson. I 68:e minuten kom 5-1, Daniel Berlin efter en hörna.

– Hade vi varit ett mål efter vid 60 minuter så... nu fick de 4–1 i stället och det var för mycket för oss, säger tränaren Andreas Westman.

Saik såg ut ha kontroll inför 1 725 åskådare, men VSK gav sig inte. Jonas Nilsson gjorde 5-2 och Michael Carlsson åkte vackert in med 5-3 i 80:e minuten.

Närmare än så kom inte Grönvitt. För i anfallet efteråt dundrade Mikael Nilsson in 6-3 och i slutet gjorde Christoffer Edlund, som tidigare missat en straff, 7-3.

Hur vänder ni på det här?– Ja du. Vi lär oss för varje match och vi känner oss inte alls slagna. Vi får gå in tufft i nästa möte, ingen halvkörig start igen. Vi vet att vi kan störa dem, vi ska ge det en chans fullt ut.

Kvartsfinal tre spelas i Göransson Arena på lördag eftermiddag.

Mer läsning

Annons