Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandyfest på VLT i helgen – vi sänder VSK:s toppmöte och Tillbergas kvaljakt

VLT-sporten fortsätter att sända högintressant bandy den här vintern. Kommande helg kan du se inte mindre än tre livesända matcher på vlt.se – när dramatiken nu gasar igång på allvar i serierna.

På lördag klockan 13 ser du när VSK:s damer gästar Villa Lidköping i en glödhet match mellan ettan och tvåan i tabellen – och en möjlig försmak på vårens SM-final.

Villa är alltjämt det enda laget som slagit de regerande Svenska mästarna den här säsongen, när Grönvitt har fallit i såväl Svenska cupen-finalen som i två seriematcher därefter.

Utöver det fortsätter vi att sända Tillbergas spännande jakt på kval till elitserien. Med fem matcher kvar att spela har Tillberga fyra poäng upp till Gripen på den sista kvalplatsen – men har en match till godo på Trollhättanlaget.

På lördag klockan 15 spelar Tillberga hemma mot Unik, och samma tid på söndagen är det bortamatch mot Åby/Tjureda som gäller. Båda de matcherna ser du hos oss på VLT.

För att kunna se matcherna på vlt.se behöver man vara kund hos VLT.

Information om hur du blir kund hittar du här.

Om du redan prenumererar på papperstidningen behöver du aktivera ditt digitala konto här för att kunna se matcherna.

Bandypuls, som precis som VLT tillhör Bonnier News Local, har sändningsrättigheterna för hälften av alla matcher som spelas i bandyallsvenskan. Som prenumerant har du även tillgång till allt material på Bandypuls och kan därmed se alla matcher som sänds där.

Helgens bandymatcher på VLT

Lördag 6/2, 13.00: Villa Lidköping–VSK, elitserien dam

Lördag 6/2, 15.00: Tillberga–Unik, allsvenskan herr

Söndag 7/2, 15.00: Åby/Tjureda–Tillberga, allsvenskan herr